Streekmarkt Kasteel Keukenhof

Op Landgoed Keukenhof wordt op 21 mei, Pinkstermaandag, een gezellige streekmarkt georganiseerd. Tevens vindt er op 21 mei de “Dag van het Kasteel” plaats. Overal in Nederland zijn dan kastelen en buitenplaatsen te bezoeken.

Kasteel Keukenhof is vrij toegankelijk voor het publiek, suppoosten informeren bezoekers over de rijke geschiedenis van Kasteel Keukenhof. Tijdens deze Pinkstermaandag is er op het landgoed weer genoeg te beleven. Struin gezellig langs de kraampjes van de streekmarkt en ontdek wat de streek ons te bieden heeft. Zo zijn er niet alleen eetbare streekproducten, maar pakt de markt ook uit met life-style producten.

 

 

Er vinden activiteiten voor jong en oud plaats. Er zijn huifkartochten en demonstratievluchten met roofvogels. Met een unieke verzameling roofvogels wordt getoond hoe vogels in het wild leven en vliegen.

 

 

Daarnaast biedt het landgoed gelegenheid om even te ontspannen met een kopje koffie of een heerlijke lunch bij de Hofboerderij. Kinderen kunnen knuffelen met de dieren uit de vernieuwde kinderboerderij Poelepetaat.

De streekmarkt is open van 10.30 tot 17.00 uur. Het kasteel is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. In iedere kamer is die dag een suppoost aanwezig die een toelichting geeft. De roofvogelshows worden gehouden om 12.00 en 14.00 uur. Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn er activiteiten voor jong en oud. De toegang is gratis.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.