Maak kennis met de fiets met een persoonlijkheid

De nieuwe VanMoof Smart S & X zijn uitgerust met futuristische responsive technologieën zoals persoonsherkenning en gefaseerde diefstal bescherming.

Vandaag lanceert fiets/tech-bedrijf VanMoof hun nieuwste serie slimme stadsfietsen. VanMoof Smart S & X fietsen hebben een persoonlijkheid: ze zijn loyaal naar hun eigenaar en vijandig tegen iedereen die ze probeert te stelen. De Smart-reeks heeft geïntegreerde technologie zoals persoonsherkenning en gefaseerde diefstalbescherming. Je kunt al een abonnement op een VanMoof Smart krijgen vanaf slechts €19 per maand.

 

 

8 eigenschappen van de VanMoof Smart-reeks:

 • Persoonsherkenning – Dankzij beveiligde bluetooth-technologie reageert de fiets wanneer de eigenaar in de buurt is, waardoor het diefstalpreventie systeem meteen wordt uitgeschakeld.
 • Ultieme diefstalbescherming – De fiets maakt een geluid dat steeds harder wordt wanneer ermee geknoeid wordt, zodat het de dief duidelijk wordt dat je van deze fiets beter kunt afblijven.
 • Bodyguards zijn inbegrepen – Als locatietracking geactiveerd is, worden de Bike Hunters ingelicht, geven de lampen een SOS-signaal en worden alle functies gedeactiveerd.
 • X-frame uit Tokio – Het gelikte unisex X-frame was eerst exclusief voor de Japanse markt. Nu is het wereldwijd beschikbaar in een Smart-versie, geschikt voor iedereen met een lengte tussen de 155 en 200 cm.
 •  

   

 • Beschikbaar in abonnementsvorm – Vanaf €19 per maand heb je al een sleutel van een van deze hightechfietsen. Onbeperkte service en diefstalbescherming inbegrepen.
 • App – Onthoudt je parkeerplek, beheert de verlichting en de instellingen voor diefstalbescherming. Met de gratis draadloze updates wordt de fiets na verloop van tijd letterlijk slimmer.
 • Zelfvoorzienend – De fietsen zijn ontworpen zodat ze nagenoeg onderhoudsvrij zijn. Alle elektronica wordt aangedreven door je eigen trapkracht.
 • Stadsbestendig – Met alle eigenschappen die je van VanMoof gewend bent: krachtige geïntegreerde verlichting, geheime gadgets en een afgesloten zelfspannende ketting.

Pittige persoonlijkheid: slimme diepe verbinding

De VanMoof Smart groet zijn eigenaar als deze eraan komt, en schakelt automatisch het alarm uit zodat er altijd meteen vertrokken kan worden. De app die met de fiets verbonden is, vertelt je waar je je fiets geparkeerd hebt als je dit vergeten bent, en om de connectie nog dieper te maken mag je de fiets zelfs een naam geven.

Als alles zo leuk is dan is diefstal wel het laatste waar je aan wilt denken. Daarom heeft VanMoof de laatste tien jaar gewerkt aan de perfecte technologie om wannabe-dieven te slim af te zijn. De nieuwe Smart S en X hebben meerdere trucs om zichzelf te beschermen:

1. Geluid – Wanneer een potentiële dief met de fiets knoeit, geeft deze waarschuwende geluiden af (dankzij ’s werelds eerste geïntegreerde speakersysteem) die steeds luider en opvallender worden.
2. Tracking – Wanneer de fiets als gestolen wordt opgegeven, wordt de locatie van de fiets automatisch doorgegeven aan de VanMoof Bike Hunters, die meteen beginnen met opsporen
3. Lockdown Mode – wanneer de fiets gestolen wordt, gaan alle vitale functies op slot. De lichten geven een SOS-signaal in morsecode net zolang tot de fiets herenigd is met zijn rechtmatige eigenaar.

Abonnement op je fiets

De Smart S en Smart X zijn de eerste fietsen die beschikbaar zijn op VanMoof+, een innovatieve pay-as-you-go abonnementsdienst vanaf slechts €19 per maand. Inbegrepen bij VanMoof+-abonnementen zijn onbeperkte service en toegang tot Peace of Mind, de anti-diefstalservice die ervoor zorgt dat het bedrijf gestolen fietsen vindt en vervangt.

Nu beschikbaar

De VanMoof Smart is te koop in VanMoof-winkels wereldwijd. De fietsen zijn verkrijgbaar in S- of X-frame-ontwerp, met 3 of 8 versnellingen, in de kleuren Thunder Grey en Fog White. Verkoopprijzen zijn vanaf €898, met een early bird korting van €100 voor de eerste vier weken. Abonnementen beginnen vanaf €19 per maand.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.