Finalisten prinses Christina Concours in het Koetshuis

Op dinsdag 15 mei aanstaande treden in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof drie finalisten van het Prinses Christina Concours op. Het zijn Vera Werkman (viool), Daniël Tibben (dwarsfluit) en Carter Muller (piano). Deze jonge musici, die dan net terug zijn van een tournee naar Canada en de Verenigde Staten, treden solo op en in wisselende samenstellingen. Ze spelen een gevarieerd programma met muziek van Schumann, Bach, Chopin, Beethoven e.a.

Vera Werkman (1999) deed veel ervaring op bij het Nederlands Jeugd Strijkorkest, was succesvol bij nationale concoursen en stond al op diverse bekende podia.

 

 

Daniël Tibben (1999) won al verschillende prijzen en volgde masterclasses bij beroemde fluitisten. Als student van de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag is hij ook bezig met zijn andere passie, namelijk orkestdirectie.

 

 

Carter Muller (2001) is een jonge Nederlands-Amerikaanse pianist en beginnend dirigent. Hij treedt regelmatig op op diverse podia in binnen- en buitenland en was al meerdere keren op radio en televisie. Ook hij was succesvol bij diverse festivals en concoursen.

Het Koetshuis van Kasteel Keukenhof wil een podium bieden aan jong, opmerkelijk talent. Het concert met finalisten van het Prinses Christina Concours is daarvoor bij uitstek de gelegenheid.

Het concert begint om 20.15 uur. Het Koetshuis is open vanaf 19.30 uur
Kaartverkoop en reserveren:
www.kasteelkeukenhof.nl
cultureel@kasteelkeukenhof.nl
of telefonisch 0252-465555

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.