Hoge klanttevredenheid onder members Alamo.nl

Uit het recente klanttevredenheidsonderzoek van autoverhuurder Alamo.nl blijkt een hoge tevredenheidsscore onder vaste klanten. “De positieve resultaten heeft Alamo.nl onder meer te danken aan zijn gespecialiseerde customer service team en het grote assortiment aan huurauto’s”, vertelt Andrea van Velzen, customer service manager.

2009 Ford Escape

De members, vaste klanten met een lidmaatschap, die de enquête hebben ingevuld, geven onder andere aan dat het customer service team goed bereikbaar is per telefoon en email. Andrea spreekt tevens lovend over haar team: “Onze medewerkers lopen graag dat stapje extra voor onze klanten. Zo zijn ze uiterst klantvriendelijk en zoeken ze naar alternatieven als de gewenste autohuur niet meer mogelijk is. Ook denken ze graag mee in de beste opties voor one-way routes. We hebben daarnaast geen wachttijden aan de telefoon, waardoor de klant direct te woord wordt gestaan”.

 

 

Factoren die de members van Alamo.nl ook belangrijk vinden, zijn het grote assortiment aan huurauto’s waar men uit kan kiezen en de verhuurmogelijkheid aan klanten onder de 25 jaar. Daarnaast waarderen de vaste klanten de transparantie van Alamo.nl. “Bij de autoreservering staat precies aangegeven welke benodigde verzekeringen in het huurtarief zijn opgenomen. Daarnaast kan men voor een klein bedrag per dag gemakkelijk het eigen risico binnen Europa afkopen bij Alamo.nl.”

 

 

Alamo.nl is blij met de loyaliteit van bijna 2500 members, maar werkt er tevens hard aan om het hoge kwaliteitsniveau te behouden. Zo ontvangen de members veel extra voordelen, wordt het customer service team voortdurend bijgeschoold en heeft de autoverhuurder recent een gebruiksvriendelijke app gelanceerd. “We streven natuurlijk altijd naar de ultieme combinatie van een goede prijs en uitstekende service”, aldus Andrea.

Alamo.nl

Alamo is net als Enterprise en National onderdeel van Enterprise Holdings, de grootste autoverhuurder in Noord-Amerika. Alamo heeft inmiddels in meer dan 60 landen autoverhuurlocaties en dat aantal groeit nog. Elke dag maken vele honderdduizenden klanten gebruik van de huurauto’s en service van Alamo. Op Alamo.nl vindt men meer informatie over onder andere de verhuurlocaties en tarieven. Alamo.nl is al 27 jaar actief op de Nederlandse markt. Reserveringen op Alamo.nl worden uitgevoerd door Target Travel Services. Het ervaren salesteam is goed bereikbaar en kan de consument altijd van de beste service voorzien.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.