Ontdek vanaf nu Zuid-Limburg op een KINGO e-bike

Het fietsknooppuntennetwerk van Zuid-Limburg is geheel vernieuwd vol met leuke weggetjes. Zuid-Limburg staat echter bekend om de heuvels. Met een KINGO e-bike lach je om de hellingen en een groot scherm op het stuur wijst je de weg langs de mooiste punten.

KINGO is de nieuwste innovatie op het vlak van elektrische verhuurfietsen voor toerisme. Geen zin om je fietstochten tot in detail voor te bereiden of om kaarten mee te sleuren, maar toch op zoek naar de mooiste routes en bezienswaardigheden in Zuid-Limburg? Hou je van elektrisch fietsen maar ben je het beu om je eigen fiets te vervoeren? Vind je het turen op een GPS maar niks?

 

 

KINGO is de digitale fietsgids aan boord van een kwalitatieve elektrische fiets. Deze digitale fietsgids loodst je via de mooiste fietsroutes langs de interessantste bezienswaardigheden van Zuid-Limburg. Op een geïntegreerd 10 inch touchscreen kan je kiezen uit diverse navigatiemogelijkheden om de streek zonder voorbereiding te ontdekken.

 

 

Verken de streek aan de hand van een digitale fietskaart van Zuid-Limburg met het knooppuntennetwerk en de mooiste bezienswaardigheden die je als bestemming kan invoeren.

Kies uit één van de uitgestippelde suggestieroutes.

Laat je navigeren via de meest fietsvriendelijke wegen naar een bestemming waarvan je het adres zelf ingeeft.

Een KINGO kan je vanaf nu huren bij Cycle Center Valkenburg en bij de verhuurpartners Rocca Sport in Gulpen en Herberg Oud Holset, nabij Vaals. Een KINGO huren kost 40 euro per dag. Cycle Center is de grootse fietsenverhuurder van Zuid-Limburg.

Meer info: www.cyclecenter.nl

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.