Sprookjesachtige bruidsmodeshows tijdens Blooming Romance festival

Laat je inspireren door bloemige bruidsmode en bruidsboeketten, geniet van feestelijke trouwmuziek of droom even weg met je geliefde en maak een ludieke huwelijksfoto! Tijdens het Blooming Romance festival van 3 t/m 6 mei staat Keukenhof in het teken van bruidsmode.

Op de catwalk komen trouwjurken en bloemen tot leven tijdens verschillende modeshows. Waan je in de jaren 50, 60, 70 en 80 bij de tentoonstelling van prachtige vintage trouwjurken (van onder andere Frans) Molenaar en accessoires. Laat je meeslepen in romantische sferen in een kleurrijk Keukenhof!

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.