Eindhoven koning onder de Koningsdagen

Tijdens Koningsnacht en Koningsdag op 26 en 27 april staat Eindhoven weer in het teken van Eindhoven=King. Als het om programmering gaat is Eindhoven koning onder de Koningsdagen. Nieuw dit jaar zijn de Food & Drink pleinen op het Catharinaplein, 18 Septemberplein en Stationsplein.

Dance, music & family

Er is voor ieder wat wils, doordat de stad is verdeeld in de thema’s Dance, Music & Family. Op de plattegrond vind je het volledige programma ingedeeld per thema. Zo kun je in één oogopslag zien waar je moet zijn met je vrienden of je gezin. Deze site is tweetalig en heeft ook een mobiele versie. Makkelijk op de dag zelf, helemaal met het Ehv Free WiFi netwerk in de binnenstad.

 

 

Programma

Met verschillende live bands en DJ’s op onder andere de Markt, het Wilhelminaplein en het Stadhuisplein wordt het ook dit jaar een drukbezochte binnenstad. Liefhebbers van Hiphop gaan bijvoorbeeld naar Dynamo en fans van het Hollandse levenslied halen hun hart op bij het smartlappenfestival in de Dommelstraat.

 

 

Vanuit het centrum wandel je zo naar Strijp-S waar je buiten en binnen in het Klokgebouw terecht kunt voor zowel familievertier als muziek. De verschillende oranjemarkten vind je onder andere in het Stadswandelpark en de Kruisstraat. Kortom, heel Eindhoven=King, dus ook in de straten en buurten kleurt het oranje en klinkt er muziek!

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.