Lichtgewicht brander voor efficiënt koken bij weer en wind

Jetboil introduceert de nieuwe MicroMo, een brander met beker voor efficiënt koken on the go. De MicroMo is een superlicht kooksysteem dat een geweldige controle biedt over het kookproces. De brander voorzien is van een piëzo-ontsteking en windscherm. Zelfs bij flinke wind blijft de brander aan, ook op sudderniveau. De brander is ook bij koud weer, tot wel -6°C, betrouwbaar te gebruiken.

Dankzij het compacte ontwerp is de Jetboil MicroMo zeer stabiel en eenvoudig mee te nemen. Je schuift de brander en de gascartouche in de beker en je bent klaar om te gaan. Ideaal voor individuele trekkers, vissers, fietsreizigers en motorrijders.

 

 

De MicroMo wordt geleverd met een lichtgewicht 0.8 Liter FluxRing® kookbeker en een doorzichtig deksel met schenktuit en zeef. Het nieuwe kooksysteem gaat efficiënter om met de brandstof en levert meer kookuren met dezelfde hoeveelheid gas. De krachtige brander heeft ongeveer 2,5 minuut nodig om een halve liter water aan de kook te brengen. Met een gasblikje van honderd gram kun je in totaal 12 liter water koken.

 

 

Informatie

Jetboil MicroMo is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 99,95.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.