Ik ga op reis en ik neem mee

Voor alle vakantiegangers die graag in stijl op reis gaan, heeft HEMA een nieuwe collectie met vrolijke reisartikelen. Van paspoorthoesjes, kofferlabels en nekkussens tot aan kofferriemen, bagage organizers en slaapmaskers.

Alle artikelen komen in een kenmerkend HEMA-design en zijn ontwikkeld met oog op gebruiksgemak. De nieuwe koffers van HEMA zijn er in verschillende maten en printjes en bevatten een leuk detail: de voeringen van de koffers hebben een rookworstendessin! De nieuwe reisartikelen zijn verkrijgbaar in alle HEMA winkels en via de website van Hema.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.