Gunstige dollar zorgt voor stijging autohuur VS

Klanten van autoverhuurder Lejebil.com hebben profijt van de huidige voordelige dollarkoers in de Verenigde Staten. ‘Omdat de klant het grootste deel van het autohuurtarief pas ter plaatse betaalt, vallen de kosten nu lager uit’, vertelt Anne Vermeulen van het customer service team.

Een huurauto van Lejebil

Een huurauto van Lejebil

Uniek

Omdat Lejebil.com uniek is met het ‘pay locally’ principe, waarbij de klant meer dan 80% van de kosten pas op locatie betaalt, profiteren klanten veruit het meest bij Lejebil.com. ‘Omdat men het resterende bedrag in Amerika betaalt in dollars, scheelt dit momenteel bijna 25% op de prijs’, voegt Anne toe. En niet alleen de kosten van de autohuur in Amerika zijn voordelig. Klanten die de komende tijd de Verenigde Staten bezoeken, krijgen ook meer waar voor hun geld bij het tanken en shoppen.

 

 

Een andere trend die Lejebil.com waarneemt, is klanten die voor grotere en comfortabele huurauto’s kiezen. Anne:

‘Omdat autohuur steeds meer in de markt wordt gezet als deel van de vakantiebeleving in plaats van een noodzaak, kiest de klant vaker voor een auto die bij die beleving past’

Hierbij is de goedkoopste prijs niet de grootste prioriteit, maar let men ook steeds vaker op luxe.

 

 

Wie voordelig op vakantie naar Amerika wil, heeft naast de lonende dollarkoers tevens geluk met vliegtuigmaatschappijen als WOW Air en Norwegian. Deze budgetmaatschappijen vliegen naar New York voor lage prijzen. Ook Amerikanen profiteren van de goedkope vluchten, merkt Lejebil.com. ‘Het aantal autoreserveringen vanaf Schiphol Airport door buitenlandse toeristen neemt een vlucht’.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.