Ultraluxe cruisemaatschappij Seabourn biedt gasten nieuwe ervaring: dineren in open lucht

Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, biedt haar gasten een nieuwe ervaring: dineren in de open lucht. ‘Earth & Ocean at The Patio™’ is een à la carte dinerconcept ontwikkeld door chef Anton Egger om de gasten te verwennen met een diner bij kaarslicht en een verfijnd menu vol smaken uit authentieke, favoriete streekgerechten van over de hele wereld.

‘Earth & Ocean at The Patio™’ gaat in mei 2018 van start op hetzelfde ogenblik als de lancering van het nieuwste schip, Seabourn Ovation. Deze culinaire optie in de open lucht aan het zwembad wordt ’s avonds aangeboden en zal tegen de lente van 2019 op de hele vloot verkrijgbaar zijn.

“‘Earth & Ocean at The Patio is een nieuwe stap in de ontwikkeling van het culinaire aanbod op de Seabourn-vloot en biedt onze gasten een culinaire reis naar verre bestemmingen in een heel gastvrije en ontspannende setting in de open lucht,” zegt Richard Meadows, President van Seabourn. “Het nieuwe concept zal één van de vele hoogtepunten zijn waarvan gasten kunnen genieten bij de lancering van Seabourn Ovation. We kijken ernaar uit ‘Earth & Ocean at The Patio’ het komende jaar naar al onze schepen uit te breiden.”

Onder een sterrenhemel

‘Earth & Ocean at The Patio’ is een unieke dinerervaring aan boord, waarbij een waaier van vers bereide, creatieve gerechten van over de hele wereld geserveerd worden in een relaxte setting onder een sterrenhemel, met nog een laatste glimp van de zon en het eerste zachte maanlicht. De gerechten zijn stuk voor stuk verfijnd en authentiek, op basis van de smaken van favoriete streekgerechten uit alle uithoeken van de wereld.

 

 

Gasten kunnen bij ‘Earth & Ocean at The Patio’ bijvoorbeeld worden verwelkomd met grissini met gerookte bacon en huisbereid, ambachtelijk brood. Andere gerechten worden op een aparte manier geserveerd, zoals in zwarte, ijzeren pannen met lange steel waarin het gerecht verder kan sudderen, of gesloten Marokkaanse tajine in keramiek, zodat het overheerlijke gerecht heet blijft, niet uitdroogt en zijn smaak ten volle behoudt.

 

 

De tafelinrichting is speciaal ontworpen in samenwerking met keramiekkunstenaar Wynne Noble van Noble Plateware in New York en versierd in zachte aarde- en oceaankleuren.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.