KLM eerste klant voor nieuwe JAMCO business class stoelen

De Japanse fabrikant van vliegtuiginterieurs JAMCO Group levert de nieuwe stoelen voor de World Business Class van de acht Boeing 787-10 Dreamliner vliegtuigen die KLM vanaf volgend jaar verwacht. KLM is de eerste klant voor de nieuwe ‘Venture’ businessclass-stoelen van JAMCO.

Deze nieuwe generatie stoel is lichter, waardoor brandstof bespaard wordt. Daarnaast zorgt de ‘visgraat’ opstelling van de nieuw Venture-stoelen voor effectiever gebruik van de beschikbare ruimte.

 

 

“KLM is verheugd om met Jamco aan het gloednieuwe programma voor onze 787-10 World Business Class-stoelen te mogen werken. Samen streven we ernaar de beste zitplaatsen, slaapcomfort en reisomgeving voor onze Business Class-reizigers te creëren.” Boet Kreiken, EVP Customer Experience

 

 

KLM is de eerste Europese luchtvaartmaatschappij die met de nieuwe Boeing 787-10 gaat vliegen. Het eerste vliegtuig wordt in Juni 2019 geleverd. De nieuwe Dreamliner is een verlengde versie van de Boeing 787-9 die al in operatie is.

KLM World Business Class

KLM is continu bezig de klantervaring te verbeteren. De JAMCO Venture stoelen zijn hier een goed voorbeeld van. Door meer persoonlijke ruimte, ‘full flat’ stoelen en een 18.5 inch entertainmentscherm, ervaart de passagier meer comfort. Een andere nieuwe feature is de “do not disturb”-button op de armleuning. Deze kan de passagier zelf naar wens aanzetten als hij rust wil. De midden-stoelen van de WBC bevatten een verschuifbaar privacy scherm. Passagiers kunnen hierdoor kiezen voor maximale privacy, of juist optimaal samen reizen wanneer ze dat willen.

Gangpad direct toegankelijk

De WBC in dit nieuwe vliegtuig heeft 38 WBC stoelen, die allemaal direct toegang geven tot het gangpad. Het design van de stoelen heeft de KLM branding, die ontworpen is in samenwerking met Hella Jongerius.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.