Costa Navarino, een nieuwe bestemming, een unieke ervaring

In het Zuid-Westen van de Peloponnesos ligt de provincie Messinia.In Messinia heb je het gevoel op de meest prettige wijze door de geschiedenis te wandelen. In vruchtbare valleien en op lage heuvels die door de natuur op een magische wijze worden omhelsd. Antieke monumenten vestigingen uit middeneeuwen zoals die van Methoni, Koroni en het Paleokastrion in Navarino.

Kastelen

De kastelen van Messinia behoren tot de meest waardige plekken van het gebied. Ze rijzen op van strategische heuvels,ze domineren de dorpen, strekken zich uit over schiereilanden alle met uitzicht over de oneindige zee,op prachtige liggingen.

 In deze omgeving ligt ook Costa Navarino, een premium bestemming voor duurzame reizen in de regio van Messinia. Bij Costa Navarino worden jaarlijks verschillende evenementen georganiseerd die zeker de moeite waard zijn op te bezoeken.

 

 

Democratie & Boeken weekeinde,14-16 september 2018


De New York Times zal terugkeren naar Costa Navarino voor hun 4 e discussieforum over democratie, in het kader van de Athens Democracy Forum. Dit jaar zal het onderwerp draaien rond boeken, in verband met de benoeming van Athene als UNESCO Wereld Boeken Hoofdstad 2018. Internationaal geprezen sprekers, auteurs, belangrijke opinieleiders en beïnvloeders zullen bij elkaak komen om de relatie tussen democratie en boeken te bespreken in de idyllische omgeving van Costa Navarino. Naast de discussie, zullen de deelnemers de kans krijgen om deel te nemen aan authentieke culturele ervaringen.Navarino Challenge, 12-14 October 2018


De bekroonde Navarino Challenge zal zijn 6e jaar ingaan met een breed scala aan sportieve activiteiten waaronder: een halve marathon op Voidokilia Beach, zwemmen in de pittoreske baai van Navarino, aqua aerobic, Pilates, basketbal, Fietsen en nog veel meer. Geleid door de Grieks-Amerikaanse Ultra-marathon runner Dean Karnazes en vergezeld door Olympische medaillewinnaars en prominente atleten, de niet-competitieve evenement is gericht op het bewustzijn over de voordelen van gezond leven, lichaamsbeweging en het mediterraanse dieet. 

 

13th Aegean Airlines Pro-Am, 6-10 juni 2018


De Aegean Airlines Pro-Am zal terugkeren voor haar 13e editie op Costa Navarino met 60 PGA profetionaals concurreren voor een prijs fonds van € 70.000. De immens populaire evenement is bekend over de hele wereld voor zijn kwaliteit zowel op als buiten de golfbaan.
 Voor meer informatie ga naar:
www.visitmessinia.com
www.costanavarino.com/events-greece
www.navarinochallenge.com
www.aegeanproam.com

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.