Turkish Airlines breidt aantal widebody-toestellen op Amsterdam-Istanbul uit naar 3 per dag

Met ingang van 25 maart 2018 heeft Turkish Airlines een narrowbody- door een widebody-toestel op de lijn Amsterdam-Istanbul vervangen. Hiermee komt het aantal widebody’s op deze route op drie. In totaal worden er per dag nu drie Airbus A330-300- en twee Airbus A321-toestellen ingezet op deze vliegroute, waarmee de capaciteit opnieuw wordt verhoogd.

Aan boord van deze toestellen vinden businessclass-reizigers wifi en ligstoelen, en genieten ze van de award-winnende on-board catering. Verder ervaren passagiers hetzelfde serviceniveau als dat ze gewend zijn van Turkish Airlines, dat zowel long- als short-haul vluchten naar bijna alle uithoeken van de wereld aanbiedt.

 

 

2017 was al een recordjaar voor Turkish Airlines en ook in de eerste twee maanden van 2018 werden er records gebroken als het gaat om passagiersaantallen en de laadfactor. Zo doorbrak de luchtvaartmaatschappij in 2018 voor het eerst in haar historie de 5 miljoen-passagiersgrens voor februari en was ook de laadfactor die maand met 79,9 procent de hoogste voor februari in de geschiedenis van het bedrijf.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.