Inspirerende Vakdag ‘Het nieuwe dagje uit’

De tweede editie van de Vakdag ‘Het nieuwe dagje uit’ heeft afgelopen donderdag 22 maart plaatsgevonden. Vakdag bezoekers kregen als een van de eersten het nieuwe concept ‘SuperBeach’ van Superfun Amersfoort te horen en zien, de locatie waar deze editie gehouden werd.

De dag stond in het teken van inspiratie door internationale sprekers, workshops, en het delen van kennis en ervaringen tijdens netwerkmomenten. Ook werden de laatste innovaties omtrent het nieuwe dagje uit door tal van bedrijven op het inspiratieplein gepresenteerd.

Workshops

Tijdens deze dag werden er diverse workshops en presentaties gegeven door bijna 20 sprekers over onder andere Het Panda-effect bij Ouwehands Dierenpark Rhenen door Directeur Robin de Lange en nam Didier van Weyenberge, Parkdirecteur Comics Antwerpen de bezoekers mee in het succesverhaal van het vernieuwende Family entertainment center rond populaire Belgische stripfiguren. Ook werd er tijdens de workshops kennis gemaakt met geheel vernieuwende concepten en werd er geluisterd naar inspirerende ervaringen van professionals binnen deze sector.

 

 

Op het innovatieplein inspireerden bedrijven zoals Pinball Palace en Moove Team het publiek met een eigen stand met inhoudelijke informatie over hun bedrijf. Ook kon er interactief kennis gemaakt worden met nieuwe concepten zoals VR gaming. Tijdens de netwerkmomenten kwamen bezoekers van verschillende bedrijven en landen met elkaar in contact en werden er ervaringen en bruikbare tips gedeeld.

 

 

Gastheer Superfun organiseerde ook rondleidingen tijdens deze Vakdag, waar men meegenomen werd door het family entertainment center en een kijkje achter de schermen heeft mogen nemen. Zo onthulden zij de nieuwe Escape Room waar zij de dag voor de Vakdag nog druk mee in de weer waren; ‘We hebben het verf nog op onze handen zitten!’. Ook het nieuwe concept SuperBeach werd gepresenteerd.

Uit presentaties van deze dag blijkt maar weer dat het enorm belangrijk is in te spelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen je bedrijf. Een idee van vorig jaar kan dit jaar alweer achterhaald zijn. Zorg daarom dat je up to date bent wat betreft de ontwikkelingen binnen deze sector.

Aan het einde van de dag werd dan ook de Award voor beste F.E.C. 2017 uitgereikt aan de trotse winnaar The Maxx, Veenendaal. “De jury maar ook de stemmen via de website kwamen tot de conclusie dat The Maxx deze Award met recht heeft verdiend. Op bijna alle fronten van onze criteria hebben zij uitermate gepresteerd”, geeft de jury van de Award uitreiking aan. “Dit hadden wij echt niet verwacht. Wij zijn super trots”, zegt Eric Achterberg – Oprichter van The Maxx, met veel enthousiasme.

Bezoekers verlieten de inspirerende dag met voldoening. Hopelijk zullen Family Entertainment Centers nu als een professionele bedrijfstak worden omarmd. Ondernemers in deze sector zullen zich na al deze inspirerende sessies en gedeelde kennis verder kunnen professionaliseren en onderscheiden zodat er tegemoet kan komen aan de wens van de bezoeker anno nu; gezelligheid, unieke belevenissen, vertier en vermaak tegen een betaalbare prijs.

Volgend jaar wordt de derde editie van de Vakdag ‘Het nieuwe dagje uit’ weer gehouden in maart. Bent u er ook (weer) bij? Meld u dan nu aan via info@hetnieuwedagjeuit.nl en mis het niet!

Kunt u niet wachten tot volgend jaar en wilt u nu al verder geinspireerd worden? Neem dan deel aan onze Eendaagse Trend Tour door Nederland-België op 25 april aanstaande. Meer informatie en aanmelden? Kijk dan hier.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.