Apollo Hotel Amsterdam organiseert komende week ‘Amsterdam Egg Hunt’

Apollo Hotel Amsterdam luidt dit jaar de lente goed in door een spin-off te organiseren op de traditionele ‘egg hunt’. Deze ‘Amsterdam Egg Hunt’ is tegelijkertijd ook de kick-off van het speciale lente-arrangement met bijzondere Lente High Tea in Bodon, La Grande Brasserie. Op verschillende high-end locaties in Amsterdam worden in de week van 26 maart speciale gouden paaseieren verstopt met bijzondere vouchers die kunnen worden ingewisseld in het hotel.

Zoek het Gouden Ei

Zoek het Gouden Ei


Via social media geven diverse lifestyle media en influencers hints over de locaties van de gouden paaseieren.

Gratis diner

Met de vouchers die worden verstopt bij de gouden paaseieren kunnen gelukkige vinders bijvoorbeeld een gratis diner, high tea of aperitief in Bodon, La Grande Brasserie, of een overnachting in Apollo Hotel Amsterdam boeken. Van 26 t/m 31 maart verstopt Apollo Hotel Amsterdam elke dag een nieuwe voucher bij één van de partners. Partners zijn bijvoorbeeld Tony’s Chocolonely, I Amsterdam en Taxi Centrale Amsterdam. Zo zal één taxi van Taxi Centrale Amsterdam dagelijks hints geven over de locatie van die dag. Deze taxi is (uiteraard) herkenbaar aan het gouden paasei op de taxi.

Daarnaast geven verschillende lifestyle media en influencers dagelijks online hints over waar de vouchers en paaseieren liggen, zodat mensen gericht kunnen zoeken. Houd ook de social media kanalen van Apollo en Bodon in de gaten; Apollo Hotel Amsterdam Facebook en Instagram en Bodon Facebook en Instagram, uiteraard worden hier ook hints gegeven.

Bodon

 

Lees ook dit artikel: Bezoek MOXY

 

Apollo Hotel Amsterdam, een Tribute Portfolio hotel, biedt in de maanden april en mei op vrijdag t/m zaterdag een exclusief lente-arrangement aan, wat bestaat uit een overnachting voor 2 personen, inclusief late check-out, ontbijt, parkeren en de speciale Lente High Tea bij Bodon, La Grande Brasserie. Dit arrangement is te boeken voor € 265,- exclusief stadsbelasting. Ook is het mogelijk om de high tea en de overnachting met ontbijt los te boeken. Deze kosten respectievelijk € 40,- p.p. en 185,- per kamer excl. stadsbelasting.

Kamer

 

 

Suite

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.