Seabourn biedt gasten overvloed aan culinaire opties aan boord nieuw schip Ovation

Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, biedt een uitzonderlijk scala van eetgelegenheden aan boord van het nieuwste schip Seabourn Ovation dat komende mei wordt gelanceerd. Het vijfde ultraluxe schip in de Seabourn vloot biedt in vijf restaurants een culinair aanbod van wereldklasse. Iedere gelegenheid is in lijn met de hoge kwaliteit en inventiviteit waarmee de rederij lof heeft ontvangen van culinaire criticasters.

Hoog culinaire niveau

Het hoge culinaire niveau van Seabourn kan de concurrentie aan met de beste restaurants ter wereld en Seabourn Ovation is hierop geen uitzondering. De getrainde chefs bereiden gastronome gerechten met het gebruik van verse seizoensingrediënten en halen inspiratie uit regionale smaken. Het getalenteerde culinaire team is expert in het bieden van gerechten die de eetlust bevredigen. Dit kan bij het zwembad, in het comfort van de privé veranda of in een meer formele setting. Alle gerechten zijn zorgvuldig bereid en gepresenteerd vanuit een artistiek oogpunt.

 

 

“Seabourn wordt continu geprezen voor haar uitstekende culinaire kwaliteit en we zetten dit leiderschap door met de lancering van Seabourn Ovation,” aldus Richard Meadows, President van Seabourn. “Wanneer het schip haar eerste seizoen deze zomer doorbrengt met cruisen langs de kusten en met het ontdekken van verborgen plekken in Noord Europa, kunnen gasten zich verheugen op een fantastische culinaire ervaring.”

 

 

Het aanbod van gerechten, geïnspireerd door Seabourn’s partnerschap met de wereldberoemde Michelinsterren chef Thomas Keller, wordt geserveerd in gelegenheden over het hele schip zoals The Grill by Thomas Keller. Hospitality design icoon Adam D. Tihany is verantwoordelijk voor het opmerkelijke ontwerp van de restaurants en gasten van Seabourn Ovation kunnen uitkijken naar de beste culinaire ervaring op volle zee.

Het menu aan boord van Seabourn Ovation

Het schip biedt een nieuw aanbod van ambachtelijk ijs op melk- en fruitbasis. Deze wordt dagelijks vers gemaakt en op het hele schip geserveerd. De chefs van Seabourn zijn opgeleid aan de Carpigiani Universiteit in Bologna dat wereldwijd bekend staat als de thuisbasis van vooraanstaande ijsproducenten. Gasten kunnen uit tal van smaken kiezen met een dagelijkse speciale smaak op basis van de locatie van waar het schip zich bevindt. Bijvoorbeeld het gebruik van citroenen wanneer de Amalfi kust wordt bezocht.

The Grill serveert een tijdloos menu met nieuwe versies van iconische gerechten in een ambiance geïnspireerd op een Amerikaanse restaurant uit de jaren ’50 en ’60. De Seabourn chefs zijn allemaal getraind door chef Keller om een ongeëvenaarde diner ervaring te verzorgen. De wijnkaart, persoonlijk samengesteld door chef Keller, bestaat uit meer dan 90 lokale wijnen en oude wereld labels inclusief enkele zeldzame wijnen.

Sushi

Geraffineerd en uniek met een eigen identiteit, Sushi is een uitstekende plek voor verse sushi van hoge kwaliteit gemaakt met de beste ingrediënten. Er zijn zowel koude als warme gerechten en het sake menu biedt bijzondere selecties. Het restaurant biedt ook Bento boxen voor de lunch en gasten kunnen de sushi chefs in actie zien. Dit restaurant is alleen aanwezig op Seabourn Encore en Seabourn Ovation.

The Restaurant

Deze gelegenheid biedt fine-dining en gasten kunnen op het tijdstip komen dat ze zelf wensen. Het uitgebreide menu biedt smakelijke gerechten bereid door het culinaire expertteam. Kies een voorgerecht, hoofdgerecht (ook vegetarische opties) en een dessert met selecties zoals Zwarte Truffel Risotto & Gepocheerd Ei, Op Houtskool Geroosterde Iberico Karbonade, Knapperige Polenta en Cake van Paddestoel, en een Soufflé van Kokosnoot. Op bepaalde avonden biedt The Restaurant gerechten van Thomas Keller. Er is ook een uitgebreid premium wijnaanbod dat gepresenteerd wordt in een elegante glazen muur.

The Collonnade

Dit casual restaurant biedt zowel buiten- als binnen zitplaatsen en is dé plek voor ontbijt, lunch en diner. Het wordt in een open showkeuken bereid en er is bediening aan tafel of men heeft de keuze om zelf naar het buffet te gaan. Op speciale thema avonden zijn er familie-stijl diners die een hommage zijn aan de Amerikaanse opvoeding van Chef Keller.

The Patio

Ontspannend, casual en vlakbij het zwembad, The Patio biedt lunchbuffetten en een volledig menu met salades, pasta’s, soep, grillspecialiteiten plus vers gebakken pizza.

 

 

In-Suite Dining

Seabourn Ovation biedt een uitgebreid 24-uurs roomservice menu voor ontbijt, lunch en diner inclusief gerechten van The Restaurant. Gasten genieten hiervan in hun suite of op hun privé veranda.

Cocktail Hour

Seabourn Ovation biedt in zeven lounges en bars een open-bar beleid zodat gasten nooit een rekening hoeven af te tekenen. Sommige gelegenheden bieden cocktails die exclusief voor Seabourn zijn gecreëerd door de wereldberoemde mixologist Brian van Flandern.

Seabourn Square

Op Seabourn Sqaure, in het hart van het schip, worden vers gebakken ontbijt-items en middagsnacks aangeboden. De baristas aan boord roosteren de koffiebonen dagelijks vers en er is een groot aanbod van koffiespecialiteiten en theeselecties.

Afternoon Tea

Iedere dag wordt Afternoon Tea in The Observation Bar geserveerd en voor veel gasten is dit een ritueel. Erbij worden zoetigheden zoals scones en vers gebakken koekjes geserveerd. Gasten van Seabourn kunnen dineren wanneer en met wie zij willen en in de restaurants van hun keuze.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.