Schrijf je nu in voor de RegioBank Drentse Fiets4Daagse

Diever – De inschrijving voor de Drentse Fiets4Daagse is weer van start gegaan. Ook dit jaar kunnen deelnemers zich voordelig inschrijven via de website. 
De Drentse Fiets4Daagse biedt al jarenlang veel verschillende routes en afstanden aan, vanuit maar liefst acht startplaatsen.

Dit jaar komen er nog een paar extra routes bij. 
De 4Kidsroute in Emmen is uitgebreid van één dag naar vier dagen. En vanuit de startplaats Dalen zal er voor de eerste keer een 4Kids route georganiseerd worden. Deze route is alleen op de donderdag. De RollOn-Route start dit jaar niet alleen in de startplaats Norg, maar ook in de startplaatsen Assen, Emmen en Meppel. Meer informatie is te vinden op de website www.fiets4daagse.nl

RegioBank


Wederom is RegioBank de trotse hoofdsponsor van de Drentse Fiets4Daagse.
De komende twee jaren draagt dit fietsevenement de naam RegioBank Drentse Fiets4Daagse. Door zich te verbinden aan de Drentse Fiets4Daagse toont RegioBank haar betrokkenheid bij de regio. 
De Bank zet zich in voor de leefbaarheid in de buurt. Met 530 Zelfstandig Adviseurs in dorpen en kleine steden is er altijd wel één dichtbij.

 

Lees ook dit artikel: Inspirerende Fietsrondjes

 

Metamorfose


De Drentse Fiets4Daagse gaat vanaf nu verder in een nieuwe stijl. In de afgelopen periode zijn er belangrijke stappen gemaakt en partnerships aangegaan met diverse partijen en organisaties. Door de handen ineen te slaan, zullen deze organisaties elkaar versterken. 

Het nieuwe logo kleurt nu ook bij de Drentse Fiets4Daagse rood. 
“Wij vinden het belangrijk om samen ‘Drenthe’ uit te stralen”, aldus Herman Koobs van het promotieteam van de Drentse Fiets4Daagse. 


 

 

De Drentse Fiets4Daagse gaat aanhaken bij de jaarthema’s en de verhalenlijn van Marketing Drenthe. Niet alleen de huisstijl maar ook de trant van de Drentse Fiets4Daagse verandert mee. Van 4 dagen fietsen door weer en wind naar elke dag een fietsfeestje.
Waar het voorheen voornamelijk ging om de prestatie van het afleggen van de afstand, gaat het nu om de beleving. Zowel in de startplaatsen als onderweg zal er van alles te beleven zijn. Met deze nieuwe stijl zet de Drentse Fiets4Daagse zich in om Drenthe op de kaart te zetten.

De RegioBank Drentse Fiets4Daagse wordt gehouden van 24 t/m 27 juli 2018.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.