Nieuwe fietskaarten Brabants knooppuntennetwerk

Routebureau Brabant heeft nieuwe fietskaarten uitgebracht van het Brabantse fietsknooppuntennetwerk. Op de kaarten zijn alle wijzigingen opgenomen die de afgelopen twee jaar aan het knooppuntennetwerk zijn verricht. Het is voor het eerst dat Routebureau Brabant voor heel Brabant fietskaarten uitgeeft.

Ingrijpende wijzigingen

De nieuwe fietskaarten waren nodig vanwege ingrijpende wijzigingen in het fietsknooppuntennetwerk in 2016 en 2017. Hierbij zijn nieuwe knooppunten en routes in Noord-Brabant gerealiseerd. Ook worden fietsers nu via het knooppuntensysteem naar de centra van steden en dorpen geleid, waar dat voorheen gebeurde via zogenoemde ‘centrumverbindingen’. Fietsers kunnen nu nog makkelijker de mooiste plekken van Brabant ontdekken; van ’s-Hertogenbosch tot Bergen op Zoom en van Nationaal Park De Biesbosch tot Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.

“Dit zijn de meest actuele fietskaarten van Brabant. Wij houden onze informatie over het routenetwerk actueel met behulp van meer dan 250 vrijwilligers en een nauwe samenwerking met de Brabantse gemeenten. Het is onze bedoeling om deze fietskaarten elke twee jaar te vernieuwen”, zegt Nathalie Verdult, manager van Routebureau Brabant.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.