Qatar Airways is platina partner van sterclub FC Bayern München AG

Qatar Airways kondigt met trots een vijfjarige samenwerking aan met de Duitse voetbalclub FC Bayern München AG. Met deze samenwerking versterkt Qatar haar rol als wereldleider op het gebied van sport. De luchtvaartmaatschappij is met deze overeenkomst platina partner van FC Bayern München tot en met juni 2023.

Qatar Airways

Vijf seizoenen

Tijdens een persconferentie op ITB (Travel Trade Show) in Duitsland is officieel aangekondigd dat gedurende de samenwerkingsovereenkomst – die vijf seizoenen duurt en op 1 juli 2018 van start gaat – het logo van de luchtvaartmaatschappij te zien is op de mouwen van de shirts van de spelers. De samenwerkingsovereenkomst met Hamad International Airport en het team, die in januari 2016 is gestart, zal doorlopen met Qatar Airways. Op die manier worden de sterke banden tussen Qatar en FC Bayern München verder versterkt.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.