Ontspannen in luchthaven-lounges met Holiday Extras

Holiday Extras, bekend van de parkeerplaatsen en hotelovernachtingen bij luchthavens en parkeerplaatsen bij cruisehavens, maar ook van toegang tot luchthaven-lounges. Producten die er stuk voor stuk voor zorgen dat de vakantie direct ontspannen begint.

Nieuw product

Toegang tot lounges op luchthavens wereldwijd is het nieuwste product van Holiday Extras. Hiermee begint de vakantie pas echt ontspannen! Letterlijk en figuurlijk. In de lounges waar je na de check-in of tijdens een langere transfer de wachttijd op een uiterst prettige manier kunt doorbrengen. Veel aangenamer dan in de overvolle wachtruimtes van de luchthaven. Passagiers hoeven hiervoor geen businessclass-passagiers of frequent flyers te zijn.

 

 

In de lounges worden verschillende services aangeboden. Ideaal voorafgaand aan de (lange) vlucht of tijdens een stop-over, die te kort is om het vliegveld af te gaan. Zak eens lekker onderuit in een van de luxe stoelen en blader door een krant of een tijdschrift. Of maak gebruik van de gratis wifi en geniet ondertussen van non-alcoholische, warme en koude drankjes en heerlijke hapjes. Sommige lounges hebben zelfs faciliteiten speciaal voor kinderen, zoals een speelhoek of spelcomputer. Er zijn zelfs lounges waar het mogelijk is om gebruik te maken van nog meer extra services, zoals een badkamer om jezelf op te frissen of een wellness-centrum om helemaal tot rust te komen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.