Recordbedrag aan winstdeling voor KLM’ers

KLM heeft een recordjaar achter de rug en dat is terug te zien in de winstdeling voor medewerkers. Door de goede jaarcijfers, die afgelopen vrijdag werden gepresenteerd, is de winstdeling hoger dan ooit. In totaal wordt er €170 miljoen bruto onder de medewerkers verdeeld. Het is het derde jaar op rij dat KLM’ers meedelen in de winst. De verbeterde winstdelingsregeling is onderdeel van de cao-afspraken, zoals gemaakt in 2015.

Gezond

“De afgelopen jaren zijn er veel initiatieven genomen om KLM weer fit en gezond te maken en dat zien we terug in de resultaten. Alle medewerkers hebben ontzettend hard gewerkt het afgelopen jaar en bijgedragen aan het herstel van KLM. Ik ben heel trots op wat we samen bereikt hebben. Het is geweldig dat KLM‘ers daar dan ook in meedelen”

 

 

KLM heeft over 2017 een recordresultaat van €910 miljoen bereikt. De operationele marge steeg van 6,9% naar 8,8%. Dat is een verbetering van €229 miljoen. De KLM-medewerkers profiteren hiervan mee.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.