Vlieg nu vanaf Groningen Airport Eelde naar het zonnige Ibiza

Vakantiegangers uit Noord Nederland die de opening van het clubseizoen op Ibiza mee willen maken, of juist het iconische eiland willen ontdekken vóór de start van het hoogseizoen, kunnen nu ook vertrekken vanaf Groningen Airport Eelde. Neckermann Reizen en Thomas Cook bieden in de maanden april, mei en juni elke zaterdag vluchten aan naar Ibiza, vanaf de noordelijke luchthaven.

Exclusief voor Neckermann en Thomas Cook

De rechtstreekse vluchten van Neckermann Reizen en Thomas Cook worden exclusief voor deze merken uitgevoerd door Nordica, de nationale luchtvaartmaatschappij van Estland. Vliegen vanaf Eelde en de regio is voor veel vakantiegangers de ideale manier om hun vakantie te beginnen.

“Het kleinschalige karakter van de regionale luchthaven zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om in te checken en men kan er vaak goedkoop parkeren”

aldus Carola Hoekstra, Managing Director Thomas Cook Nederland. Vakanties vanaf Groningen naar Ibiza zijn te boeken via Neckermann Reizen.nl en via het reisbureau onder het merk Thomas Cook. “Als de vliegroute succesvol blijkt te zijn dit voorseizoen, zullen wij dit verder uit breiden naar het hoogseizoen”, aldus Hoekstra.

 

Lees ook dit artikel: Kroatië: dé hotspot voor 2017

 

Groningen Airport Eelde

“Wij zijn blij met deze uitbreiding van het aanbod van Neckermann Reizen en Thomas Cook. Het is een bestemming waar onze noordelijke fans al jaren van dromen. Ibiza is daarmee een nieuwe en zeer gewenste bestemming voor Noord Nederland.”, aldus Marco van de Kreeke, directeur van de luchthaven.

 

 

De maanden april, mei en juni zijn zeer geschikt voor reizen naar Ibiza. Het eiland is in die maanden op z’n groenst, alles staat in bloei! Samen met de milde temperaturen lijkt het eiland gemaakt voor rustzoekers en wandelaars. Tijdens de meivakantie biedt het eiland, naast de ruim 70 stranden en baaitjes, voldoende mogelijkheden voor gezinnen met kinderen zoals, waterparken, kartbanen en mega-speeltuinen. Ibiza stad is een echte trekpleister met talrijke restaurantjes en kleurrijke winkeltjes. Ibiza staat vooral ook bekend als party-eiland met een bruisende nachtleven.

Clubbing op Ibiza

Ibiza staat vooral in het hoogseizoen bekend om de vele spectaculaire party’s waarvoor de meest populaire DJ’s ter wereld worden ingezet. Eind mei start het clubseizoen op het razend populaire eiland en worden er speciale ‘openingsparty’s’ gehouden. Op deze data zullen er bij Neckermann en Thomas Cook speciale acties worden uitgezet zodat ook deze feesten vanuit de noordelijke luchthaven gemakkelijk bezocht kunnen worden.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.