Alle e-bike merken testen op E-bike Xperience in Utrecht

Op zoek naar een nieuwe e-bike? Weten welke aandrijving het beste bij jou past? Vragen over de techniek? Kom dan van 2 tot en met 4 maart naar E-bike Xperience, het grootste indoor e-bike testevent in de Jaarbeurs in Utrecht.

Test, vergelijk en vind jouw ideale e-bike in het gigantische aanbod. Hiervoor is een indoor parcours aangelegd van maar liefst anderhalve kilometer. Fiets over asfalt, klinkers en schelpenzand. Benieuwd of je probleemloos een helling kunt nemen? Ook die maken onderdeel van het parcours.

E-bikes

E-bikes zijn booming. 1 op de 3 verkochte nieuwe fietsen is een e-bike. De ontwikkelingen gaan razendsnel zoals verbeterde accu’s, andere aandrijfsystemen en veiligheidssystemen. Voor de recreatieve fietser, de snelle forens op zijn speed-pedelec of de scholier die met een e-bike een net iets te lange fietsafstand naar school overbrugt. Er is een e-bike voor iedereen.

 

 

Enorm aanbod

Er zijn maar liefst 60 e-bike merken aanwezig met natuurlijk een veelvoud aan modellen. Op E-bike Xperience zijn alle merken aanwezig. En je kunt er net zo veel uittesten als je maar wilt. Alle marktleiders zijn aanwezig. Naast merken als Sparta, Batavus, Koga, Flyer en Qwic behoort ook het oer-hollandse Gazelle tot de deelnemers.

 

 

Langs het testparcours, e-powered by Bosch, kun je overal opstappen. Pak een e-bike en test. Overal langs de testbaan staan experts van alle merken die elke prangende vraag beantwoorden. Ook is er een apart parcours waar de snelle e-bikes, speed pedelecs, staan waar snelheden van maximaal 45 kilometer per uur gehaald worden.

Fietswalhalla

De Jaarbeurs staat het eerste weekend van maart volledig in het teken van fietsen. Naast E-Bike Xperience vinden ook de Fiets en Wandelbeurs en Bike MOTION Benelux plaats. Als bezoeker van E-bike Xperience heb je gratis toegang tot deze andere beurzen. Op Fiets en Wandelbeurs kun je inspiratie op doen voor je eerst volgende fietsvakantiebestemming. De sportievere fietsers laten hun hart sneller kloppen op Bike MOTION Benelux.

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 2, 3 en 4 maart 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar kun je dus ook op vrijdagmiddag fietsplezier beleven op de beurs. Themaland van deze editie is outdoorwalhalla Zwitserland. Van routes tot bestemmingen, en van outdoormateriaal tot lezingen: het is er allemaal te vinden en te beleven. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €2,50 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

Comments are closed.