Vervoerscijfers van KLM: een goede start van 2018

KLM Passage verwelkomde in de maand januari 8,7% meer passagiers aan boord in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar.

Fokker-70-klm

Bij een hoger vervoer van 6,3% in passagierskilometers en een hogere capaciteit stoelkilometers van 6,5%, daalde de bezettingsgraad licht met 0,2%-punt. De groei was met name te zien op bestemmingen in Europa en Centraal- en Zuid-Amerika.

Goede start

“De KLM-vervoerscijfers over de maand januari laten een goede start van het nieuwe jaar zien. In 2018 gaan we door met onze succesvolle strategie van samenwerken met partnerluchtvaartmaatschappijen, het optimaal inzetten van onze vloot en de verbetering van ons product aan boord, waardoor we onze klanten een nog rijker netwerk kunnen aanbieden” Pieter Elbers – President-directeur KLM

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.