Ontdek de moderne luxe designsuites van Seabourn

Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, heeft een eenvoudige maar veelzeggende boodschap voor gasten op het schip Seabourn Ovation: “Welkom thuis.” Het nieuwste luxeschip van de Seabournvloot, dat in mei 2018 in gebruik wordt genomen, verwelkomt zijn gasten in 300 ruime, smaakvol ingerichte suites in diverse groottes en ontwerpen, allemaal met een eigen privéveranda.

Moderne elementen

Designicoon Adam D. Tihany heeft de suites ontworpen met moderne designelementen, innovatieve accenten en luxe faciliteiten. Zo zijn de suites al een bestemming op zichzelf met hun sublieme comfort en de ingetogen elegantie waar de cruisemaatschappij bekend om staat.

 

 

Thuis voelen

“Je meteen thuis voelen is eigen aan de Seabourn cruise-ervaring. We zijn blij gasten uit te nodigen dat gevoel aan boord van ons nieuwste luxeschip te ervaren,” zegt Richard Meadows, President bij Seabourn. “In de suites van Seabourn Ovation, allemaal met privéveranda, worden onze gasten verwend met uitgekiende faciliteiten, enkele persoonlijke accenten en zelfs een aantal heel fijne verrassingen. Topdesigner Adam D. Tihany heeft de stijlvolle suites ontworpen. Onze gasten baden er in luxe. Seabourn staat dan ook bekend als het beste ultra-luxe hotel op zee. De suites zijn perfect om te relaxen en bieden tal van ontspanningsmogelijkheden, terwijl de wereld voor je neus voorbij dobbert.”

 

 

De stijlvolle suites op Seabourn Ovation, allemaal met privéveranda zullen in diverse groottes en stijlen beschikbaar zijn, zoals: Veranda Suites van ± 30 m2, met privéveranda tot ± 7 m2. Penthouse Suites van ± 42 m2, met privéveranda van ± 9 m2. Penthouse Spa Suites van ± 60 m2 tot ± 63 m2, met privéveranda tot ± 19 m2. Owners Suites van ± 54 m2 tot ± 57 m2, met privéveranda van 13 m2 tot ± 83 m2. Signature Suites van ± 91 m2, met privéveranda van ± 89 m2. Wintergarden Suites van ± 93 m2, met privéveranda van ± 19 m2. Dankzij de smaakvolle en geraffineerde designinrichting en het overvloedige natuurlijke licht door de grote ramen en glazen deuren zullen gasten zich meteen welkom en thuis voelen. Elke suite beschikt over een privéveranda, het perfecte plekje om van je ontbijt of een tussendoortje te genieten met uitzicht op de skyline van wereldberoemde steden of adembenemende landschappen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.