Lichtgewicht verrekijker voor actieve natuurliefhebbers

De nieuwe verrekijker Voyager WP 8×34 van Bynolyt is bij uitstek geschikt voor actieve natuurliefhebbers. Dankzij het lage gewicht van 420 gram – en dat voor een midsize verrekijker – merk je nauwelijks dat je een kijker meedraagt. De achtmaal vergroting is ideaal voor flora-, vogel- en wildobservaties.

Helder

De Voyager geeft een zeer helder en contrastrijk beeld. De multi-coatings op de objectieven zorgen er namelijk voor dat de lichttransmissie optimaal wordt verwerkt, waardoor je minder last hebt van schittering. Het ergonomische scherpstelwiel is erg prettig in gebruik. Dankzij de open-brug constructie is de kijker ook met kleine handen zeer goed te bedienen.

 

 

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De twist-up oculairrubbers en de grote uittredepupil zorgen ervoor dat de kijker ook geschikt is voor brildragers. De oogkapjes voelen comfortabel aan, zijn draaibaar en hebben een instelbare oogafstand om onder andere ongewenste lichtinval te voorkomen. De Voyager is compact dankzij het dakkantprisma, dat wil zeggen dat objectieven en prisma’s recht achter elkaar staan. De prijs- kwaliteitverhouding van de vederlichte Voyager is uitstekend gezien de prestaties en de garantie van 25 jaar.

 

 

De Bynolyt Voyager 8×34 WP is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. De kijker wordt geleverd inclusief opbergtas en riem. Consumentenadviesprijs € 179. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

Specificaties Bynolyt Voyager WP 8×34

Vergroting: 8x
Diameter objectief: 34 mm
Zicht op 1000m: 124
Gewicht: 420 g
Uittredepupil: 4,25 mm
Close focus: 4m
Oogafstand: 17,4 mm
Type prisma: Dakkant

Over Bynolyt

Al ruim 30 jaar heeft het Nederlandse verrekijkermerk Bynolyt vele liefhebbers en professionele gebruikers voorzien van hoogwaardige verrekijkers en telescopen. Het merk wordt geroemd om zijn constante kwaliteit, innovatie, gebruiksgemak en service. De kijkers worden continu getest door diverse amateurs en professionals. Dit doen ze om zoveel mogelijk feedback uit de markt te verzamelen. Deze feedback wordt in samenwerking met de Bynolyt-constructeurs gebruikt om verder te innoveren en zodoende nog beter aan de wensen van de diverse gebruikers tegemoet te komen. De verrekijkers van Bynolyt zijn er dan ook voor iedereen! Iedereen die geïnteresseerd is in wat er om hem of haar heen gebeurd en daar met volle teugen van wil genieten. De garantie op de meeste kijkers is 25 jaar. Bynolyt is er voor natuurliefhebbers, watersporters, bergbeklimmers, enthousiaste beginnende vogelaars tot professionele ornithologen. In het Bynolyt verrekijkerassortiment vind je altijd een kijker die bij je past.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.