Kom pannenkoeken eten in het gezellige Plaswijckpark!

Op 7 februari wordt het Pannenkoek Theater in Plaswijckpark feestelijk geopend. Kom deze middag naar het Rotterdamse familiepark om een heerlijke pannenkoek te proeven!

Verbouwd

De afgelopen weken is er flink verbouwd in het theater van Plaswijckpark. De voormalige theelounge in het theater is omgetoverd tot een sfeervol pannenkoeken restaurant. Alle pannenkoeken worden vers bereid in de open keuken van het restaurant en geserveerd aan tafel. Benieuwd hoe de pannenkoeken smaken? Alleen deze middag eet je al een heerlijke pannenkoek voor 3,50 euro! De stroop en poedersuiker staat natuurlijk op tafel.

 

 

Openingstijden

Iedere woensdag, in het weekend en tijdens de schoolvakanties is het Pannenkoek Theater geopend. Je kunt op deze dagen genieten van heerlijk pannenkoeken en leuke theatervoorstellingen!

 

 

Kijk voor meer informatie op www.plaswijckpark.nl of bel 010 – 418 18 36. Plaswijckpark is ook deze winter dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.