Warme beanies in vrolijke kleuren tegen de winterse kou

Dit seizoen heeft Dare 2b weer een aantal kleurrijke, modieuze beanies. Lekker voor de wintersport of gewoon in Nederland op de fiets of tijdens een wandeling. De beanies zijn zacht en gebreid en hebben een warme voering van fleece.

Informatie

Dare 2b beanies zijn verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops in diverse kleuren. Consumentenadviesprijs € 17,95.

 

 

Over Dare 2b

Dare 2b staat bekend als een gewaagd, recht-door-zee en vooruitstrevend multisportmerk in winterkleding. De collectie bestaat uit ski- en snowboardkleding en -accessoires: van jassen en broeken tot helmen en tassen.

 

 

Het merk heeft een gevarieerd aanbod met vele opvallende prints, maar ook in neutrale kleuren. Het zelf ontwikkelde ARED membraan is waterdicht tot een waterkolom van 5.000 oplopend tot 20.000 mm. De producten van Dare 2b zijn van hoge kwaliteit waardoor het merk volop gedragen wordt tijdens de wintersport.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.