Jouw volgende avontuur staat in de sterren geschreven

Als je geen idee hebt wat je volgende reisbestemming gaat worden, waarom laat je je dan niet gewoon leiden door de sterren? Je sterrenbeeld kan voor inspiratie zorgen en je helpen jouw droombestemming te vinden. Misschien staat jouw droom wel in de sterren geschreven.

Droombestemming

Of jouw sterrenbeeld nu Vissen is die een droombestemming zoekt, een vurige Leeuw op zoek naar een wild avontuur of een Stier op zoek naar een rustgevende plek in de natuur, Booking.com geeft je een paar geweldige suggesties voor een nieuwe vakantiebestemming.

 

 

Watertekens: Kreeft, Schorpioen en Vissen

Watertekens kunnen intuïtief, gevoelig, intens, emotioneel en verzorgend zijn, daarom zijn familievakanties en uitstapjes met goede vrienden ideaal voor watertekens. Schorpioenen blazen graag stoom af, Vissen houden van romantiek en Kreeften laten zich graag in de watten leggen: daarom raden we een weekendtrip aan naar het romantische Parijs.

 

 

Hier kun je verblijven in een stijlvol appartement en ontspannen met een boottocht over de Seine, genieten van de heerlijke Franse keuken en de bourgondische sfeer opsnuiven. De topaanbevelingen voor Parijs door Booking.com-reizigers zijn musea, sightseeing en cultuur. Waar verblijven: Verblijf in het hart van Parijs in het prachtige Apartments Du Louvre, een perfect 2e thuis voor een vakantie. Deze volledig uitgeruste appartementen hebben een ideale ligging op ongeveer 600 meter van het Louvre en enkele minuten wandelen van de wijk Champs-Élysées.

Vuurtekens: Ram, Leeuw en Boogschutter

Vuurtekens zijn vaak vurige, energieke, levendige, gezellige en optimistische mensen. Ze willen graag een avontuurlijke vakantie waar ze continu onderweg zijn, op zoek naar actie en avontuur: waar rook is, is vuur. Een safari in Zuid-Afrika is de perfecte reis waar je stranden en restaurants kunt combineren met een bezoek aan de Afrikaanse steppes om de schitterende dieren te spotten en nieuwe mensen te ontmoeten. Booking.com-reizigers raden Port Elizabeth in Zuid-Afrika aan voor zijn strand, ontspanning en restaurants. Waar verblijven: Dungbeetle River Lodge biedt accommodatie in safaristijl aan de oevers van de Sundays River. Het terras biedt een adembenemend uitzicht op de rivier en gasten kunnen iedere ochtend genieten van een heerlijk ontbijt. Dit is de ideale uitvalsbasis om Zuid-Afrika te verkennen en ligt op slechts enkele kilometers van het Addo Elephant National Park.

Aardetekens: Stier, Maagd en Steenbok

Aardetekens zijn praktisch, georganiseerd, vindingrijk, ambitieus en nieuwsgierig. Daar waar een Stier zichzelf graag verwent, is het reisschema van een Maagd zeer gedetailleerd: kies daarom voor een reis naar het prachtige Napa Valley in Californië, V.S., waar je heerlijk kunt eten, drinken en ontspannen. Ook kun je deelnemen aan wijntours, paardrijden en de Napa Valley Wine Train nemen of de omgeving verkennen. Booking.com-reizigers bevelen Napa aan voor wijnreizen, wijngaarden en landschap. Waar verblijven: Carneros Resort & Spa ligt in Napa Valley en biedt drie buitenbaden, 3 gastronomische restaurants en een bekroonde spa. De suites en cottage zijn voorzien van een ingerichte patio, een terras, buitendouches en gratis fietsverhuur. Buena Vista Winery, Viansa Winery, Cline Cellars en andere wijngaarden in Napa Valley bevinden zich op minder dan 12 minuten rijden.

Luchttekens: Tweelingen, Weegschaal en Waterman

Luchttekens zijn vaak avontuurlijk, sociaal, onafhankelijk, open, inventief en nieuwsgierig. Tweelingen houden wel van een uitdaging; de Weegschaal is vaker op zoek naar een balans tussen rust en verscheidenheid, terwijl een Waterman graag onafhankelijk wil zijn. Daarom raden we een skivakantie aan in Banff, Canada. Hier kun je namelijk extreme sporten doen, of simpelweg genieten van warme drankjes en heerlijk eten in de frisse berglucht. Booking.com-reizigers bevelen Banff aan voor bergen, natuur en hiken. Waar verblijven: Moose Hotel & Suites ligt op slechts één minuut wandelen van het hart van Banff en biedt een spa, een eigen bar en daarnaast hebben alle units patio’s of een balkon ter ontspanning. Het Meadow Spa & Pools dat deel uitmaakt van het hotel biedt behandelkamers, een warmwaterbad in de openlucht, een binnenbad en warmwaterbaden op het dak met uitzicht op de Canadese Rocky Mountains.

Bijzonder

Maar als je echt iets bijzonders wilt, kies dan voor een reis naar Sydney en verblijf in ‘s werelds allereerste astrologiehotel van curator en vooraanstaand astroloog Damian Rocks. Profiteer van de ‘gastrologische’ gerechten van The Ultimo’s en vraag de sterren wat voor lekkers je gaat eten en drinken. Probeer ook de Astrolo-thee die speciaal geselecteerd wordt aan de hand van je sterrenbeeld en kom nog meer te weten over jezelf in de astrologiebibliotheek.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.