Vernieuwde beurstitel Kampeer & Outdoor focust op campers en meer

Kampeerders, camperaars en liefhebbers van outdoor opgelet: Het beursconcept van Kampeer & Outdoor is opgefrist van a tot z. Het event werd voorheen in Gorinchem gehouden onder de naam Camper & Kampeer en in Hardenberg als Kampeer & Vrije Tijd.

Met de nieuwe naam Kampeer & Outdoor (inclusief nieuwe huisstijl) en een vernieuwd exposantenveld focust het event zich niet alleen op campers en kamperen, maar ook outdoor wordt aan het event toegevoegd. Denk aan: backpacking en hiking. Kampeer & Outdoor is op 9, 10 en 11 februari te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem en op 23, 24 en 25 februari in Evenementenhal Hardenberg.

Buitenleven

Kampeer & Outdoor wil alles bieden op het gebied van kamperen en buitenleven. “Of je nu op reis gaat met een camper, met een rugzak en een tent de wildernis in, of met het gezin op de camping staat. Dit moet het event zijn waar ‘de buitenmens’ niet omheen kan. Zowel de onervaren ‘travel rookie’ als de doorgewinterde kampeerder, backpacker of outdoor-liefhebber moet op dit event z’n hart ophalen”, zegt organisator Joanne Hoogeveen.

 

 

Evenement

Voorheen werd het driedaagse evenement georganiseerd onder de naam Camper & Kampeer en Kampeer & Vrije Tijd, maar het concept was aan vernieuwing toe. Met Kampeer & Outdoor hoopt de organisatie ook een jongere en nieuwe doelgroep aan te spreken. Om het event zo compleet mogelijk te maken, zijn er naast vele standhouders ook activiteiten te doen. “Er zijn demonstraties, presentaties, workshops en activiteiten. Hierdoor is het niet alleen kijken, maar vooral ook doen en beleven”, aldus Hoogeveen.

 

 

Kampeer & Outdoor in Gorinchem is op 9, 10 en 11 februari te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. 2 weken later strijkt het driedaagse evenement neer in Hardenberg op 23, 24 en 25 februari. De openingstijden zijn hetzelfde als in Gorinchem: 10.00 tot 17.00 uur. Voor beide edities zijn toegangskaarten zowel online als aan de kassa te koop. De tickets zijn online te bestellen vanaf 4 euro. Parkeren is voor alle bezoekers gratis. Meer informatie: www.kampeer-en-outdoor.nl.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.