Kijkduinstrandhuisjes geven het ultieme strandgevoel

Genieten van de ondergaande zon op het strand vanaf je eigen veranda en wakker worden met het geluid van de branding. Met een verblijf in een van de 20 strand-huisjes op het Zuiderstrand in Kijkduin wordt dit mogelijk. Deze luxueuze mini-villa’s bieden het ultieme strandgevoel in Nederland en zijn rechtstreeks te boeken via de website www.kijkduinstrandhuisjes.nl

Heerlijk vertoeven

Deze zomer is het weer heerlijk vertoeven in 1 van de 20 bijzondere strandhuisjes op het Zuiderstrand in Kijkduin. De luxueuze Kijkduinstrandhuisjes zijn duurzaam ontworpen, van alle gemakken voorzien en hebben een eigentijdse inrichting. Het strandhuisje heeft een woonkamer met eettafel en zithoek en een open compleet ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast en espressomachine. Het huisje beschikt over twee slaapkamers – voorzien van een tweepersoonsbed en een stapelbed – en een badkamer met regendouche en toilet. Daarnaast heeft elk strandhuisje elektrische kachels, een picknicktafel op de veranda, strandbedden en gratis Wi-Fi. De overdekte veranda geeft veel privacy en een fantastisch uitzicht over de zee waardoor je het ultieme strandleven echt ervaart.

 

 

Rust & Dynamiek

Het Zuiderstrand biedt alle rust van een strandvakantie en tevens de dynamiek van het nabij gelegen centrum van Den Haag op tien minuten reistijd. Ook rondom de strandhuisjes zijn talloze activiteiten mogelijk. Het nabijgelegen strandpaviljoen Suiderstrand serveert ontbijt,

 

 

lunch en diner en biedt diverse sportactiviteiten. Er zijn talloze prachtige wandelroutes door het duingebied, een golfbaan en een zwembad te vinden. Parkeren is gratis in Kijkduin en kan op de openbare parkeerplaats, op 5 minuten lopen van de strandhuisjes. Daar staat voor de gasten van de mini-villa’s een bolderkar te wachten waarmee alle bagage gemakkelijk naar het strandadres kan worden vervoerd.

Reserveren

De strandhuisjes bieden ruimte aan maximaal 5 personen per huisje en zijn van 16 maart tot en met 31 oktober 2018 te huur. Ze zijn rechtstreeks te reserveren via de website www.kijkduinstrandhuisjes.nl. De prijzen variëren in het hoogseizoen, tijdens vakanties of met weekendboekingen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.