Sea To Summit introduceert de X-set 21, de slimme pannenset

Sea To Summit introduceert de X-set 21, een slimme pannenset om mee te nemen op kampeervakanties en expedities. Dankzij het ingenieuze vouwsysteem zijn de pan en kommen helemaal plat op te bergen. Ideaal als je alles netjes bij elkaar wilt houden en graag een mooie set wilt hebben.

Pan

De X-Set 21 bestaat uit een X-Pot, X-Bowl en X-Mug. De producten zijn BPA vrij en worden geleverd in een handige opbergpouch. De X-Pot is een inklapbare, volledig uitgeruste kookpan die de hittegeleiding van aluminium combineert met de flexibiliteit van silicone. Een harde geanodiseerde aluminiumbodem zorgt voor een snelle kooktijd en de hoge silicone wanden zijn geschikt voor roeren. De X-Pot heeft een inhoud van 1,4 liter, perfect voor het koken van een maaltijd voor 2 kampeerders.

 

 

Kom

De X-Bowl is een lichtgewicht kom gemaakt van flexibel siliconenmaterialen en kan ook helemaal plat worden opgeborgen. De kom heeft een soepele rand, een maatindeling en een sterke, krasvaste en hittebestendige bodem. Inhoud 650 ml.

 

 

De X-Mug (480 ml) is een perfecte beker en dankzij de compacte pakmaat zeer eenvoudig mee te nemen. De beker is zo klein en plat op te vouwen dat hij zonder enige moeite in je rugzak past. De X-Mug is gemaakt van flexibel siliconenmateriaal en voorzien van stijve ringen die voor voldoende stevigheid zorgen om de beker stevig vast te pakken.

Informatie

De Sea to Summit X-set 21 is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 79,95. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl. Ook verkrijgbaar in een uitgebreidere versie, de X-set 31 voor € 107,95.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.