Bezoek Unfair’s x Christies Fundraising Auction in Amsterdam

Op 26 februari vindt, in samenwerking met veilinghuis Christies’s, de tweejaarlijkse fundraising veiling van Unfair plaats. Locatie is Arti et Amicitae. Speciaal voor deze gelegenheid hebben ruim 50 door Unfair geselecteerde kunstenaars werk ter beschikking gesteld. Het aanbod varieert van sculpturen en schilderijen tot prenten, video’s, foto’s en installaties.

Traditie en innovatie

Bij deze unieke samenwerking tussen Christie’s, Arti et Amicitiae en Unfair komen traditie en innovatie samen. Daarbij krijgt Unfair de kans geld op te halen voor Unfair18, de 3e editie van haar tweejaarlijks event dat het beste van kunstbeurs en museale groepstentoonstelling samenbrengt. Speciaal voor de geplande veiling zullen de kunstenaars afwijken van de prijs die zij doorgaans voor hun werk vragen. Op alle werken kan al vanaf € 500,- worden geboden. Voorafgaand aan de veiling zijn er 5 kijkdagen in Arti et Amicitiae. Voldoende gelegenheid dus, om een goede indruk van de aangeboden kunstwerken te krijgen. Unfair is onlangs aangesloten bij de KunstKoop regeling van het Mondriaanfonds. Hierdoor kan nu tijdens de veiling met een renteloze lening kunst worden gekocht.

 

 

Unfair

Unfair biedt een platform voor talentontwikkeling van opkomende en gevestigde kunstenaars. Daarbij wil zij hedendaagse kunst toegankelijker en persoonlijker maken en zo de afstand tussen kunstliefhebbers, professionals en verzamelaars verkleinen.

 

 

In de loop van het jaar organiseert zij meerdere projecten en evenementen om deze doelstelling te verwezenlijken.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.