Dit zijn de meest geliefde campingplaatsen van Europa

De campinggisds www.camping.info, een van de meest toonaangevende in Europa, heeft Europa’s favoriete campingplaatsen op basis van gastenbeoordelingen samengesteld. Van de meer dan 22.000 campingplaatsen is Nederland met 5 campingplaatsen in Europa’s Top 100 vertegenwoordigd.

Camping Vreehorst (Gelderland/Winterswijk): Europa nr. 32 / Nederland nr. 1 / www.vreehorst.nl

Nadat Camping Vreehorst uit Gelderland vorig jaar reeds de onderscheiding voor beste camping van Nederland won bij de Camping.Info-award, kon de camping deze titel dit jaar met succes verdedigen. Door de goede recensies van zijn gasten behaalde Camping Vreehorst de 32e plaats in de Europese rangschikking. De camping bestaat al sinds 1970 en ligt in het Nationaal Landschap Winterswijk. Vooral fietsers doen de camping graag aan. De eigenaars, de familie van der Heide, bekommeren zich om het welzijn van de gasten en investeren steeds weer in het comfort op de camping, zoals bijvoorbeeld in 2016, toen een nieuw overdekt zwembad werd gebouwd.

 

 

Wat nog in Nederland werd bekkroond

  • Europa nr. 47: Recreatiecentrum Ter Spegelt, Eersel / www.terspegelt.nl
  • Europa nr. 61: Camping Julianahoeve, Zeeland, Renesse / www.julianahoeve.nl
  • Europa nr. 72: Strandpark De Zeeuwse Kust, Renesse / www.demolenhof.nl
  • Europa nr. 96: Strandcamping Groede / www.strandcampinggroede.nl

Alle Europese Top 100 campings op een rijtje: nl.camping.info/award

Dit zijn de meest geleifde campingplaatsen van Europa

Camping.Info Award 2018: De beste campingplaats van Europa is gelegen in Oostenrijk. Publieksprijs: 65.554 geregistreerde camping-gasten gaven 141.713 waarderingen. De meest geliefde campingplaats van Europa is gelegen in Oostenrijk. Dit heeft een van Europa’s toonaangevende online campinggids www.camping.info besloten tijdens de jaarlijkse Camping.Info Awards in 2018.

 

 

Van meer dan 22.000 Europese campingplaatsen in 44 landen ging plaats een naar Camping Grubhof (Oostenrijk, www.grubhof.com), gevolgd door Camping Hopfensee (Duitsland, www.camping-hopfensee.de) en comfortcamping Schlosshof (Italië, www.schlosshof.it).

Gewilde prijzen

De Camping.Info Award is 1 van de meest gewilde prijzen in de Europese Campingbranche. De tevredenheid van 65.554 kampeerders is de basis voor de Camping.Info Awards 2018. Gezamenlijk schreven zij 141.713 beoordelingen op Camping.Info. “In raking worden uitsluitend de beoordelingen van gasten opgenomen. De Camping.Info Award is een echte publieksprijs, het gaat uitsluitend om tevredenheid van klanten”, legt Erwin Oberascher, oprichter en directeur van Camping.info, uit. “Daardoor maken ook kleine en onbekende campings een goede kans in de Top 100 van Europa, om zo als gouden tip ontdekt te kunnen worden.“ Oberascher is met name trots op zijn eigen ontwikkelde berekeningsformule, die zich vooral richt op de betrouwbaarheid van de beoordelaar, waardoor manipulatie wordt voorkomen. Andere factoren die het resultaat beïnvloeden, zijn onder andere hoe recent de beoordelingen zijn en het aantal beoordelingen.

Top 10 campingplaatsen in Europa

1. Camping Grubhof / Oostenrijk / www.grubhof.com
2. Camping Hopfensee / Duitsland / www.camping-hopfensee.de
3. Genießer- & Komfortcamping Schlosshof / Italië / www.schlosshof.it
4. Camping Village Marina di Venezia / Italië / www.marinadivenezia.it
5. Panorama & Wellness-Campingplatz Großbüchlberg / Duitsland / www.freizeithugl.de
6. Naturcamping Spitzenort / Duitsland / www.spitzenort.de
7. Camping Seiser Alm / Italië / www.camping-seiseralm.com
8. Campingpark Südheide / Duitsland / www.campingpark-suedheide.de
9. Am Rosenfelder Strand Ostsee Camping / Duitsland / www.rosenfelder-strand.de
10. Camping- & Freizeitpark LuxOase / Duitsland / www.luxoase.de

Alle Europese Top 100 campings op een rijtje: nl.camping.info/award

Over Camping.Info

Camping.Info met hoofdzetel in Ober-Oostenrijkse Friedburg is sinds 2007 online en is met 22.000 geregistreerde campingplaatsen in 44 Europese landen 1 van Europa’s grootste informatieportalen voor campeervakanties en marktleider in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De campinggids, die beschikbaar is in 27 talen, had in 2017 ongeveer 14 miljoen bezoeken en meer dan 43 miljoen pageviews. Op het portaal zijn er ongeveer 217.000 foto’s van campings. De opname in de Camping.Info lijst is voor campings gratis. Overige informatie: www.camping.info

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.