Boeing en Adient introduceren joint venture voor vliegtuigstoelen

Boeing en Adient maken de oprichting bekend van Adient Aerospace, een joint venture die zich gaat richten op de ontwikkeling, productie en verkoop van een portfolio van stoelen voor luchtvaartmaatschappijen en leasebedrijven.

Deze producten zijn beschikbaar voor nieuwe Boeing-vliegtuigen of als vervanging van bestaande stoelen in Boeing-toestellen en die van andere vliegtuigbouwers.

Joint Venture

Deze joint venture van Boeing, wereldwijd de grootste vliegtuigbouwer, en Adient, de wereldwijde leider op het gebied van zitplaatsen in de automotive-industrie, speelt in op de behoeften in de sector aan meer capaciteit, meer kwaliteit en betrouwbare on-time leveringen. Adient Aerospace profiteert van de hoogwaardige engineeringteams en de innovatieve cultuur bij beide bedrijven. Ook is de gedeelde expertise in het beheren van complexe, wereldwijde supply chains een voordeel.

 

 

Constante uitdaging

“Stoelen zijn een constante uitdaging voor onze klanten, de sector en Boeing. Wij nemen nu actie om beperkingen op dit gebied aan te pakken. Adient Aerospace maakt gebruik van het leiderschap, de grondige kennis van klanteisen en de technische randvoorwaarden van Boeing voor het leveren van uitstekende zitplaatsen aan luchtvaartmaatschappijen overal ter wereld”, zegt Kevin Schemm, senior vice president Supply Chain Management, Finance & Business Operations en Chief Financial Officer van Boeing Commercial Airplanes.

 

 

“Deze joint venture ondersteunt de verticale integratiestrategie van Boeing. Hiermee kunnen we betere producten leveren, de dienstverlening laten groeien en zorgen voor meer waarde gedurende de levenscyclus van producten.”

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.