Eindhoven Airport als official airport van voetbalclub PSV

Eindhoven Airport en PSV hebben de overeenkomst waarin de luchthaven geldt als official airport van de club verlengd. Wanneer mogelijk vliegen selectie, jeugdteams, staf, scouts en directie vanaf de luchthaven naar alle bestemmingen in het buitenland.

PSV-privileges

Dankzij het official airport programma heeft PSV bij reizen verschillende privileges zoals een eigen check-in balie, parkeerplekken en security doorgang. PSV is via verschillende uitingen zichtbaar in de terminal, waarmee de club op jaarbasis zo’n 5,7 miljoen mensen welkom heet op Eindhoven Airport. Zo bevindt zich aan de buitenzijde van de luchthaven een teamfoto waarmee reizigers op de foto kunnen. Daarnaast worden reizigers die Eindhoven aandoen verwelkomd door PSV-legendes, die staan afgebeeld in de aankomstruimte van Eindhoven Airport.

 

 

‘Zeer tevreden’

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Eindhoven Airport. Al vele jaren vliegen onze teams vanaf Eindhoven Airport naar de meest uiteenlopende bestemmingen voor wedstrijden, trainingskampen of toernooien. Dat bevalt ons uitstekend, we zijn blij dat we op dezelfde manier van de luchthaven gebruik kunnen blijven maken.

 

 

Eindhoven Airport verwelkomde in 2017 zo’n 5,7 miljoen passagiers en is daarmee de 2e luchthaven van Nederland. We zijn trots dat we deze samenwerking hebben kunnen verlengen, waarbij het mes aan twee kanten snijdt. Als regio hebben we een heleboel waar we trots op kunnen zijn en elkaar kunnen helpen, laten we dat ook uitdragen. Deze samenwerking tussen PSV en onze luchthaven is daar een voorbeeld van. We brengen een echte PSV beleving in de terminal en alle fans zien via verschillende PSV kanalen dat Eindhoven Airport de makkelijkste manier is om meer dan 80 bestemmingen te bereiken. Flip Estourgie, commercieel directeur Eindhoven Airport.

 

Ontvang elke dag gratis het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

Comments are closed.