Landal GreenParks winnaar Kids Awards Vakantieparken XL

Landal GreenParks is op de Vakantiebeurs in Utrecht onderscheiden met 3 Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2018 Awards. Naast de award voor Vakantieparken XL en Groene Vakanties was Bollo wederom de grote winnaar van de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award.

Onderscheidingen

De onderscheidingen werden uitgereikt op 14 januari door de populaire acteur en presentator Buddy Vedder, die daarbij werd geassisteerd door de Kids Vakantiegids-detectives. Bijna 8.000 kinderen en ouders stemden de afgelopen weken op hun favoriet via Kidsvakantiegids.nl.

 

 

Veel stemmen

Voor het 5e achtereenvolgende jaar sleepte Landal GreenParks de award in de categorie Vakantieparken XL in de wacht. Landal haalde veel stemmen binnen met de mascotte Bollo, de natuurlijke omgeving van de parken en nieuwe avontuurlijke kidsactiviteiten. Ook de Bollo TV-serie en de gratis Bollo app zijn bijzonder populair. Ieder park van Landal is uniek en met 60% van de stemmen vonden de gasten van Landal dat ook. Voor het 4e jaar op rij ontving Landal ook de award in de categorie Groene Vakanties, een mooie waardering voor alle duurzame inspanningen en een grote stimulans om door te gaan. Aandacht voor de natuur staat hoog in het vaandel en de unieke natuuractiviteiten zoals het Natuur Discovery Track en het Vernuverpad (natuur speelpad) waren goed voor maar liefst 65 % van de stemmen.

Kindvriendelijke score

“Het is geweldig om te zien dat ook de jongste gasten het bij Landal zo naar hun zin hebben. Met steeds weer nieuwe kinderactiviteiten en –faciliteiten op onze vakantieparken laten we kinderen spelenderwijs kennismaken met de natuur en te ontdekken wat groen kan doen. Deze onderscheidingen zijn bovendien een mooie opsteker voor de honderden medewerkers die dagelijks bezig zijn om kinderen en hun ouders een onvergetelijke vakantie te bieden,” aldus commercieel directeur Erik van Essen van Landal GreenParks.

 

 

De verkiezing is een initiatief van Kids Vakantiegids en wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Vakantiebeurs.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.