Stedentrips waar dan ook op de wereld met srprs.me

Ben jij al bezig met het uitzoeken van jouw volgende reisbestemming? En maakt het niet uit waar de reis heen gaat, zolang het maar zo ver mogelijk van Nederland vandaan is? Dan heeft srprs.me, de reisorganisatie die verrassingsreizen aanbiedt, iets heel leuks voor jou deze maand.

Terwijl de stedentrips normaal in Europese steden plaatsvinden, is het deze maand mogelijk om buiten de Europese grenzen op citytrip te gaan. Elke maand heeft de reisorganisatie een speciaal thema en in januari is dit City Worldwide.

Ultieme stedentrips

City Worldwide betekent de ultieme verrassingsstedentrip, aangezien de waaghalzen die dit aandurven echt overal ter wereld terecht kunnen komen. Het thema houdt in dat reizigers naar een stad vliegen buiten Europa, met als doel nieuwe culturen te ontdekken en het onbekende te omarmen. Zonder je voor te kunnen bereiden noodles als ontbijt of je ogen uitkijken in een salsabar? Binnen dit thema is geen stad te ver om werkelijkheid te worden. Hoe het thema precies werkt?

 

 

City Worldwide

Het is niet voor het eerst dat srprs.me het thema City Worldwide introduceert. In juni boekten er 39 waaghalzen al een citytrip buiten Europa en ervaarden dit als bijzonder positief (NPS van 63). Wendy van der Kooi, verantwoordelijk voor het Thema van de Maand, vertelt: “Bij een City Worldwide blijft niet alleen je bestemming een verrassing, je kunt namelijk ook terecht komen in een hele andere cultuur. Dit geeft de citytrip een extra dimensie. We kregen zulke fijne feedback terug van onze reizigers dat we meer mensen de kans willen geven voor deze ervaring te kiezen. Daarom hebben we besloten het thema terug te laten keren. Stiekem vind ik het zelf ook heel tof om deze reizen te boeken.”

 

 

Het is mogelijk om 7-daagse stedentrip naar een verrassingsbestemming buiten Europa te boeken vanaf 700 euro. Dit is inclusief vlucht, een stuk hand- en ruimbagage per persoon, en natuurlijk de overnachtingen. Je kan aangeven of je wilt vertrekken vanaf Schiphol (Nederland) of Brussel Zaventem (België) en of je wilt overnachten in een hotel of hostel. Vergeet niet dat srprs.me van verrassen houdt en je met het thema City Worldwide dan ook in elk seizoen terecht kan komen: van zomer tot winter. Wel is er de optie om 3 steden uit te sluiten als bestemming, zodat degene die dat graag wilt toch nog een klein beetje controle houdt. Ben jij benieuwd hoe andere reizigers City Worldwide vonden? Op de blog van srprs.me staan allerlei grappige en inspirerende ervaringen van reizigers.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.