Ryanair’s nieuwe bagagebeleid is begonnen op 15 januari

Ryanair, de Nr. 1 airline in Europa, herinnerde klanten eraan dat haar nieuwe beleid ten aanzien van handbagage op 15 januari van kracht gaat.

Maatregels

Alleen klanten met Priority Boarding (inclusief Plus, Flexi Plus & Family Plus) mogen 2 handbagage meenemen in het vliegtuig. Alle andere (dwz non-priority) klanten zullen nog steeds genieten van 2 gratis handbagages, maar mogen slechts 1 kleinere handbagage aan boord meenemen, terwijl hun 2e (grotere) baggage in het ruim wordt geplaatst (gratis) bij de boardinggate. Alle klanten die op/vanaf 15 januari reizen, zijn gemaild en op de hoogte gebracht van deze wijzigingen. Nieuwe instapkaarten zijn opnieuw ontworpen om duidelijk te laten zien of een klant in de wachtrij voorrang of non-priority wachtrij moet staan. Nieuwe signalisatie- en bagagesorteermiddelen zijn geïnstalleerd bij de gatess van alle luchthavens van Ryanair. Vanaf maandag is Priority Boarding (inclusief 2 bagages) beschikbaar om tot 30 minuten voorafgaand aan de geplande vertrektijd van de vlucht op de Ryanair-app te kopen. Ryanair heeft al nieuwe gereduceerde vergoedingen voor ingecheckte bagages geïntroduceerd (en verhoogde limiet voor ingecheckte bagages) om meer klanten aan te moedigen om in te checken en het aantal klanten met 2 bagages aan de gates te verminderen. Sinds september: De incheckbagage is verhoogd van 15 kg naar 20 kg voor alle bagages. Het tarief voor de standaard bagage is verlaagd van € / £ 35 naar € / £ 25 voor deze 20kg-bagage

 

 

Nieuw beleid

Ryanair’s Kenny Jacobs zei:”Sinds we dit nieuwe beleid hebben aangekondigd, hebben we een positieve ontvangst van onze klanten ontvangen. Dit nieuwe beleid is billijk, zal het instappen versnellen en zal het risico uitsluiten dat Ryanair-vluchten worden vertraagd omdat er te veel bagages aan boord worden gebracht.

 

 

We willen alle klanten geruststellen dat ze nog steeds kunnen genieten van onze 2 gratis bagages, maar dat vanaf maandag (15 januari 2018) alleen klanten van Priority Boarding 2 handbagage in het vliegtuig mogen meenemen. Alle andere klanten kunnen een kleinere handbagage aan boord meenemen, terwijl hun 2e (grotere) bagage bij de gate aan het hek (gratis) in het ruim wordt geplaatst.

Kosten verlaagd

We hebben onze ingecheckte bagage kosten al verlaagd en de ingecheckte bagagelimiet verhoogd, wat ook is toegejuicht door klanten, met name degenen die zonder bagage door de luchthaven willen reizen. We blijven luisteren naar onze klanten en verbeteren de reiservaring van de 129 miljoen mensen die dit jaar Ryanair willen vliegen.”

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.