British Airways vernieuwt catering van Economy Class

British Airways kondigt vandaag een miljoeneninvestering aan in de catering op World Traveller (long-haul Economy cabine), waaronder een vernieuwd en uitgebreid menu met meer en betere maaltijden en snack opties gedurende de vlucht.

De opties zijn nu

Pretzels met een welkomstdrankje. Viergangenmaaltijd met voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, kaas en koekjes, vergezeld van een broodje en flesje water. 2e maaltijd of flinke snack, afhankelijk van duur van de vlucht. Keuze uit lokale gerechten, afhankelijk van bestemming. Magnum ijsjes. Doosje met chocolaatjes en snacks. Warm ontbijt op lange nachtvluchten. Doosje met Graze-filmsnacks op lange* vluchten. Aanvullende drankjes van de bar. De nieuwe catering start op 17 januari en zal elke 6 maanden worden aangepast.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.