British Airways vernieuwt catering van Economy Class

British Airways kondigt vandaag een miljoeneninvestering aan in de catering op World Traveller (long-haul Economy cabine), waaronder een vernieuwd en uitgebreid menu met meer en betere maaltijden en snack opties gedurende de vlucht.

De opties zijn nu

Pretzels met een welkomstdrankje. Viergangenmaaltijd met voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, kaas en koekjes, vergezeld van een broodje en flesje water. 2e maaltijd of flinke snack, afhankelijk van duur van de vlucht. Keuze uit lokale gerechten, afhankelijk van bestemming. Magnum ijsjes. Doosje met chocolaatjes en snacks. Warm ontbijt op lange nachtvluchten. Doosje met Graze-filmsnacks op lange* vluchten. Aanvullende drankjes van de bar. De nieuwe catering start op 17 januari en zal elke 6 maanden worden aangepast.

 

 

 

Ontvang dagelijks het laatste nieuws

Ontdek elke dag gratis een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen. (en we sturen geen spam)

Comments are closed.