Thalys breekt record: 7 miljoen reizigers sinds begin 2017

Thalys en zijn broertje IZY, het voordelige alternatief tussen Brussel en Parijs, overschrijden voor de eerste keer de mijlpaal van 7 miljoen vervoerde passagiers vóór het einde van het jaar. Dit betekent dat de doelstelling bereikt is. Het betreft het totaal aantal reizigers op alle lijnen in alle landen.

Thalys-trein

Continue groei

Na 15 maanden van continue groei, zijn er een aantal factoren die dit succes mogelijk maken. Dit zijn de dynamiek op de Nederlandse route, het succes van het nieuwe tariefaanbod dat in september werd gelanceerd, het enthousiasme rond de lowcost-trein IZY en de verbeterde service op de Duitse markt.

 

 

Mijlpaal

“Deze mijlpaal van 7 miljoen passagiers is erg belangrijk, want dit bevestigt onze missie om te groeien. Het is onze taak om de Europese mobiliteit te vergemakkelijken en verder te ontwikkelen.

 

 

We moeten ons marktaandeel versus het weg- en luchtverkeer blijven vergroten, omdat Thalys op alle niveaus efficiënter is, vooral vanuit het ecologisch standpunt”. Zo verklaart Agnès Ogier, CEO van Thalys.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.