Solden shoppen in Brussel met de gratis Free Shopping Bus

Op 3 januari 2018 gaan de solden van start! Wie de beste koopjes wil scoren in onze hoofdstad zonder kans op parkeerboetes of stresssituaties in het verkeer, laat zich rijden door 1 van de 3 gratis shuttlebussen van ING en Stad Brussel.

De elektrische Free Shopping Bussen houden om het kwartier halt aan 7 stopplaatsen en voeren je mee langs de hotspots van Brussel. Elke vrijdag en zaterdag van 11 tot 18u en iedere eerste zondag van de maand tussen 12 en 18u rijden de 3 bussen onafgebroken heen en weer.

Unieke ervaring

Met een capaciteit van 22 zitplaatsen bieden de voertuigen alle passagiers een unieke reiservaring met ongezien comfort. Onderweg je instastory updaten is geen probleem want de elektrische shuttlebussen zijn uitgerust met wifiverbinding. Wie de Divercities-app downloadt ontdekt op interactieve wijze de betrokken wijken. Verken het Brussels stadscentrum nog tot 31 mei 2018 en ontdek de verschillende unieke wijken van Brussel.

 

 

De 7 Free Shopping Bus-haltes

  • Dansaert: Dé plek voor wie onafhankelijke modedesigners wil ontdekken!
  • Sint-Jakob: Van shoppen krijg je honger en dorst. Dit is dé place to be om een terrasje te doen, iets te gaan eten of uit te gaan.
  • Nieuwstraat: Grote internationale ketens zijn hier thuis. En ook in City2 vul je met gemak jouw shoppingbag.
  • Grote Markt: Met zijn architecturale en culturele erfgoed, 5 galerijen en passages is de Grote Markt de uitgelezen buurt om te flaneren.
  • Koningsplein: Deze charismatische buurt is in volle hernieuwing. In de Naamsestraat vind je tal van Internationale luxemerken
  • Louiza: Waterloolaan 57 mix aan merken en kleine restaurants
  • Zavel: Dit is niet alleen dé buurt waar antiekliefhebbers graag komen, men vindt er ook een hele reeks boetieks, kunstgalerijen en grote chocolatiers.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.