KLM prolongeert titel-sponsorschap KLM Open voor 2019 en 2020

KLM heeft haar titelsponsorschap van het KLM Open met twee jaar verlengd. Dat maakte Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland, donderdagavond bekend tijdens de uitreiking van de Golf Awards in Noordwijk. De luchtvaartmaatschappij is daarmee ook in 2019 en 2020 titelsponsor van het grootste meerdaagse sportevenement van Nederland, dat tevens het oudste toernooi is van de European Tour.

De verlenging houdt in dat er in ieder geval nog drie KLM Open-edities op de planning staan. KLM is titelsponsor sinds 2004.

SUBTITEL

“Het doet ons plezier dat KLM zich na 2018 nog eens voor twee jaar verbindt aan het KLM Open. Het toernooi is een waardevol platform voor de gewenste ‘KLM-exposure’ en stelt ons in staat om een zeer groot aantal zakelijke relaties te ontvangen. Daarbij zal 2019 een heel bijzonder jaar worden, want dan viert KLM haar 100ste verjaardag en beleeft het Dutch Open haar 100ste editie. Dat zijn echt unieke en opmerkelijke mijlpalen die er toe doen”, aldus Harm Kreulen.

 

 

KLM Open-toernooidirecteur Daan Slooter: “Het partnership tussen het Dutch Open en KLM is een van de langstlopende samenwerkingen in de Nederlandse sport en op de European Tour. Wij zijn bijzonder verheugd met het commitment van KLM om tot en met 2020 titelsponsor te blijven.”

 

 

Het KLM Open 2018 vindt plaats van 13 tot en met 16 september 2018 en wordt voor de derde en laatste keer gespeeld op golfbaan The Dutch in Spijk (Gemeente Lingewaal). Voor de verdere invulling van de edities 2019 en 2020, waaronder de baankeuze, zijn KLM en promoter TIG Sports met diverse partijen in gesprek.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.