Vier Kerst op Kasteel Keukenhof

Gisteren zijn de lichtjes in de kerstboom op het landgoed ontstoken. Tot 7 januari is het landgoed gehuld in kerstsfeer! Wandel over het landgoed tussen kerstbomen, lichtjes en vuurkorven en ervaar de winterse gezelligheid waar jong en oud gelukkig van wordt. Op 16 en 17 december is het kasteel geopend.

Kerstactiviteiten

Op woensdagen en in de weekenden kan je genieten van allerlei kerstactiviteiten. Speciaal voor de decembermaand hebben wij een Kerst High Tea samengesteld in Hofboerderij. Kortom, het is kerst op Landgoed Keukenhof!

 

 

Kerstliefhebbers opgelet: dit weekend zijn er tal van kerstactiviteiten op Landgoed Keukenhof! Kasteel Keukenhof opent speciaal dit weekend haar voordeur. En het is nu extra sfeervol met rijk gedecoreerde kerstbomen, kerststerren en prachtige kerststukken. Buiten geniet je bij een vuurkorf van live kerstmuziek onder het genot van een kop warme chocolademelk en maak je een tocht met de huifkar over het landgoed. 16 – 17 december 2017. Tijd: 11:00 uur – 17:00. Toegang en parkeren: gratis.

 

 

Herdertjestocht

Wandel over een donker landgoed langs de verlichte route met de stalletjes die gezamenlijk het kerstverhaal vormen. 16 december 2017. Tijd: 17:30 uur -20:00 uur. Toegang: gratis. Parkeren: €3,50

Ontmoet de Kerstman!

De Kerstman komt naar Kasteel Keukenhof en nodigt alle kinderen uit voor een bezoek! Meld je wel even aan, want vol = vol. Ook kun je vandaag voor de vogels in de tuin een vetbol en pindaslinger maken. 20 december 2017. Tijd: 13:00 uur – 16:00 uur. Toegang en parkeren: gratis

Oudejaarswandeling

Geniet van een heerlijke oudejaarswandeling op Landgoed Keukenhof! Op dit moment wordt hard gewerkt aan de nieuwe wandelroutes over Landgoed Keukenhof. Ter promotie van de nieuwe wandelroutes organiseert Kasteel Keukenhof op 31 december een oudejaarswandeling over het landgoed. Eindig je wandeling bij de Hofboerderij en warm op met een kop warme chocolademelk en een gratis oliebol. 31 december 2017. Tijd: 11:00 uur – 17:00 uur. Toegang en parkeren: gratis.

Doe mee en stem op de de beste kerstmarkt van 2017

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.