Vierdaagse Kerst-Cadeaumarkt rond Rembrandtplein en op Thorbeckeplein

Vier dagen lang, van 21 tot en met 24 december a.s. organiseert Gea van Vulpen een Kerst-Cadeaumarkt rond het Rembrandtplein en op het Thorbeckeplein te Amsterdam. Tientallen standhouders richten stuk voor stuk sfeervol hun verlichte marktkraam in en bieden de leukste, lekkerste, nieuwste en mooiste cadeau artikelen met betrekking tot de naderende feestdagen aan.

Ijsbaan

Kom kijken naar de vele zelf gemaakte sfeervolle kerstdecoraties, diverse kerstkaarten, prachtige sieraden, delicatessen en een keur aan cadeauartikelen. Kom proeven op kraampjes met glühwein, warme choco, snacks en ander lekkers voor de inwendige mens. Er is een mooie ijsbaan en kom genieten van de diverse ‘kerstattracties’ en de speciale aanbiedingen. Beide pleinen zijn voorzien van feestverlichting, enz. enz.. Voor iedere bezoeker is er veel te bewonderen op deze gezellige vierdaagse Kerst-Cadeaumarkt en er is zeker iets te koop tegen betaalbare prijzen. Deze twee authentieke pleinen in Amsterdam zijn extra geliefd en bezoekers, die van kwaliteit houden, gaan zeker deze exclusieve markt bezoeken. Standhouders, organisatie en de middenstand aldaar verwelkomen u graag en verwachten veel bezoekers. Deze kerst-cadeau markt is mede door het grote aantal deelnemers een must om te bezoeken. De toegang is gratis.

 

 

 

 

Doe mee en stem op de de beste kerstmarkt van 2017

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.