Schaatsen in een Oostenrijkse stad

Onder je het ijs, boven je de sterrenhemel en rondom romantisch verlichte gevels: de Oostenrijkse steden bieden een sfeervolle omgeving voor schaatsavonturen.

Traditie

De schaatsen onderbinden, rustig in balans komen op het ijs en dan haast geruisloos wegglijden: schaatsen is een bijzondere ervaring, waarbij conditie en evenwicht getraind worden en die bovendien erg leuk is. Schaatsen is een traditie in de Oostenrijkse steden.

 

 

Paren draaien hun rondjes met kunstige danspassen, ijshockeyers trainen er met hun sticks en pucks en de kids doen hun eerste pogingen op de gladde ijzers. Tijdens het schaatsen op idyllische pleinen, door schitterende parken en langs historische gebouwen, komen er allerlei jeugdherinneringen boven en krijg je zin in een beker punch, waarvan de geur vanaf de kraampjes langs de ijsbaan naar je toe drijft.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.