Lampionnen parade tijdens opening Winters Plaswijckpark

Op 20 december wordt Winterwijck in Plaswijckpark feestelijk geopend. Kom ook naar het park om alvast in de stemming te komen voor de feestdagen! Kerstbomen, lichtjes en sfeervolle decoratie geven Plaswijckpark ook dit jaar weer een gezellige uitstraling in de wintermaanden en in het bijzonder tijdens de kerstperiode.

Lampionnen parade

Op 20 december kunnen alle bezoekertjes om 16:30 uur meedoen aan een lampionnen parade onder leiding van sprookjesachtige winterprinsessen. In het ‘Theeater’ kunnen de kinderen deze dag een mooie lampion maken voor tijdens de parade. En er mag natuurlijk ook een eigen lampion meegebracht worden van huis! Daarna volgt de ontsteking van de bijna 10 meter hoge kerstboom op het terras van Restaurant in de Heuvel. Natuurlijk kan er ook weer geschaatst worden op de kunstijsbaan of de ijshockeybaan en wedstrijdjes gespeeld worden op de mini curling banen of de loopskibaan.

 

 

Het park is deze dag tot 18:30 uur geopend zodat je extra lang kunt genieten van de gezellige verlichting en versiering in het park!

Doe mee en stem op de de beste kerstmarkt van 2017

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.