Druk bezochte en geslaagde SBS6 Kerstparade in Eindhoven

De SBS6 Kerstparade die zondagavond 10 december door het centrum van Eindhoven trok heeft 50.000 bezoekers getrokken. Dit ondanks het slechte weer in heel Nederland! Al in 2008 mocht Eindhoven de eerste SBS6 Kerstparade in Nederland hosten.

Dit jaar trokken de wagens van de Kerstparade met nog meer pracht en praal door de binnenstad van Eindhoven. Het was gezellig druk langs de 2 kilometer lange route.

Speciale praalwagen

Naast de karavaan met praalwagens, dansers en muzikanten reed er ook een speciale praalwagen met de populaire SBS6-gezichten mee. Zo werden de bezoekers langs de route vrolijk toegezwaaid door onder andere Irene Moors, Piet Paulusma en Johan en Beau (inwoners van Utopia).

 

 

Kerstinkopen te doen

Veel gezinnen kwamen al in de middag naar Eindhoven. Zij maakten van de gelegenheid gebruik om kerstinkopen te doen en voorafgaand aan de parade nog even een lekker hapje te eten. Rond 18.00 uur verzamelden de meeste mensen zich langs de 2 km lange route door het centrum.

 

 

Al met al een goede start van de kerstperiode! De komende tijd staan er natuurlijk nog meer leuke kerstevenementen op het programma.

Wat is de beste kerstmarkt van 2017?

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.