Holy Moly opent winterpark Urbana met wethouder Martin de Beer

Winterpark Urbana, de gezelligste kerstborrel locatie in Limburg! Het Pancratiusplein wordt vanaf donderdag 7 december, omgetoverd tot de ideale winterbreak, omringd door kerstbomen en tipi tenten, een kampvuur in het midden, een kerstbar en live muziek in de avond.

Kerst in Zuid-Limburg

Winterpark Urbana is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur voor een gezellig hapje en drankje in de stad. Lex Nelissen presenteert het avondprogramma, dat bestaat uit diverse feel good bands, workshops van o.a. Lotte Walda en Stand Up Comedians zoals Pieter Verelst en Fabian Franciscus. Eten wordt voorzien door de foodtruck van Brasserie Mijn Streek, die eveneens wijn proeverijen en luxe food arrangementen mogelijk maakt.

De plek voor spektakel

Container City op De Bongerd is van 15 tot en met 31 december dé plek voor spektakel: vette live concerten en dance-avonden in een unieke urban sfeer. Chef’Special opent Container City op 15 december met een zeldzaam gratis toegankelijke optreden. De succesvolle band uit Haarlem ken je van de hits ‘Amigo!’, ‘Try Again’ en ‘In Your Arms’. Vóór Chef’Special het podium betreedt, is het de beurt aan de dynamische jazzy-hiphop band The Cool Quest. Dat betekent heerlijk meedeinen op hun nieuwe single ‘Runnin’’ en op andere bekende nummers als ‘Shine’ en ‘Coastline’. De Heerlense DJ Nothing But Funk, sluit de openingsavond op 15 december af met een feestelijke mix van funky house, disco, urban en pop.

 

 

Het Ultieme Wintergevoel

Holy Moly Heerlen nodigt je uit voor ‘het ultieme wintergevoel in downtown Heerlen’! Van 7 december 2017 tot en met 7 januari 2018 zetten Heerlense creatievelingen, bewoners en ondernemers samen een divers programma neer op de diverse pleinen in het centrum.

 

 

Muziek, theater, kunst, sport, spel, eten en drinken; het wordt een feest voor iedereen. De laatste weken van 2017 en de aftrap van 2018 zijn tot aan de piek toe gevuld met verrassingen. Houd Holy Moly dus goed in de smiezen!

Wat is de beste kerstmarkt van 2017?

Wat is de beste kerstmarkt van 2017? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2017.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.